Greşeala uriaşă a lui Edi Iordănescu! Cine nu trebuia să lipsească de la EURO 2024. Anunţ clar al lui Dumitru Dragomir

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminat pentru turneul final din Germania! Dumitru Dragomir a analizat lista celor 28 de nominalizați și a contestat, nesurprinzător, unele dintre alegerile selecționerului primei reprezentative.

Fostul președinte al LPF nu înțelege de ce Alexandru Mitriță, jucătorul celor de la CSU Craiova, nu se află pe lista preliminară. Mai mult de atât, Dumitru Dragomir l-ar fi înlocuit pe Adrian Rus cu Vlas Chiricheș.

Anunţ clar al lui Dumitru Dragomir!

Au existat discuții contradictorii și despre atacanții Daniel Bîrligea și Louis Munteanu. Dragomir a aprobat, în acest caz, decizia selecționerului. L-ar fi ales, de asemenea, pe atacantul celor de la CFR Cluj.

“Eu nu m-aș lega de treaba asta, că nu l-a convocat pe Mitriță, pentru că Iordănescu își asumă. De ce să fie atacat de acum. Poate scoate rezultate foarte bune și o să fie de felicitat. S-ar putea să aibă dreptate. Dacă era după mine, îl selecționam, dar sunt eu acolo.

Sunt și eu subiectiv. Da, e o greșeală că nu l-a luat pe Chiricheș în locul lui Rus. Naționala nu se crește. Louis Munteanu nu este deocamdată jucător de echipă națională. Sunt alții mai valoroși decât el acolo în față. Bîrligea este un pic peste Munteanu.

Pe Chiricheș poate nu l-a luat pentru că o fi accidentat. El e și feblețea mea. Nu sunt antrenor, dar da, l-aș fi luat pe Mitriță. Datorită evoluțiilor de la echipa de club și l-aș fi luat pentru gura întregii oltenii. Aici trebuie să fii și un pic șmecher!”, a declarat Dumitru Dragomir, la Fanatik.

”El este responsabil!”

Dumitru Dragomir este de părere că Răzvan Burleanu va fi cel responsabil pentru demersul echipei naționale la EURO 2024, chiar și în cazul în care acesta va fi unul mai puțin satisfăcător.

“Dacă nu avem niciun rezultat favorabil la EURO, atunci ar trebui să intre în panică și Burleanu. Dar dacă facem un singur punct sau două, e mai OK.

Echipa națională fără președintele Federației este zero. El e cel care se ocupă de finanțare, de antrenori și este responsabil. Cum ar fi Gigi Becali la FCSB sau Rotaru la Craiova.

Lumea poate să zică de ce l-a pus pe Edi Iordănescu și nu l-a pus pe x, dacă echipa națională nu va avea rezultate. Edi e un băiat foarte deștept și îl are și pe taică-su lângă el care se pricepe foarte bine!”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed