Vedeta lui Gică Hagi are tupeu! Dina Grameni ştie cum a bătut Farul în Giuleşti: ‘Împotriva echipelor mari jucăm bine’ + Ameninţări la adresa celor de la FCSB

Vedeta lui Gică Hagi are tupeu! Dina Grameni ştie cum a bătut Farul în Giuleşti. Constănţenii au detonat bomba în faţa celor de la Rapid. Au câştigat cu 2-1 şi au deraiat echipa lui Cristiano Bergodi.

Dina Grameni s-a dezlănţuit. Vedeta lui Gică Hagi spune că a dat Farul lovitura pe terenul giuleştenilor.

Vedeta lui Gică Hagi are tupeu!

„O bucurie destul de mare. Câştigasem în CUpă în Giuleti, dar miza în campionat e mai mare. Trebuia să jucăm fotbalul pe care îl ştim. Aşa sper să jucăm până la finalul campionatului. Împotriva echipelor mari jucăm bine. Ăsta e genul de meciuri care încântă publicul. I-am analizat foarte bine. Am văzut meciul cu FCSB. Mă aşteptam să intre pe vârfuri. Eu spun că i-am surprins prin jocul de pase. La ce s-au uitat ei nu am jucat aşa”, a spus Dina Grameni, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Dina Grameni spune că echipa sa nu vrea să se oprească. Visează la o victorie şi cu FCSB, etapa viitoare, pe propriul teren. „Urmează FCSB şi vrem şi acolo trei puncte. Jucăm fără presiune. Suntem destul de jos şi asta ne oferă o linişte constructivă. Dacă ne facem jocul putem bate orice echipă”, a mai spus Dina Grameni, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed