Vedeta lui Cristiano Bergodi a plecat din România! Transferul carierei pentru jucător. Dan Şucu nu l-a mai vrut la echipă

Vedeta lui Cristiano Bergodi a plecat din România! Transferul carierei pentru jucător. Dan Şucu nu l-a mai vrut la echipă. I-a luat drumul lui Andrea Compagno și a plecat în China, în liga a doua.

Alex Ioniță intrase în ultimele șase luni de contract la Rapid, iar potrivit informațiilor apărute vineri, Dan Șucu nu a mai vrut să îi prelungească înţelegerea. Asta mai ales că primise o ofertă de nerefuzat din China, de la Yunnan Yukun FC, formație din liga a doua.

Vedeta lui Cristiano Bergodi a plecat din România!

Alexandru Ioniță nu a prins deloc minute în meciurile din acest an, iar acest lucru l-a făcut să plece de la Rapid, tocmai în China. Fostul jucător a lui Cristiano Bergodi a vorbit înainte să plece din țară. Jucătorul este de părere că a făcut cea mai bună alegere, și char dacă este pe final de carieră, își dorește să stea cât mai mult la noua echipă.

„Cred că este o nouă aventură pentru mine. Îl consider ca pe un pas înainte, nu cred că în fiecare zi poți să ajungi în China. Sunt pe final de carieră. Într-adevăr mai am 5 ani, dar mi-aș dori să stau cât mai mult acolo pentru că e bine din punct de vedere financiar. Aici nu prea mai prindeam minute și consider că e cea mai bună alegere.

Dacă mi-ar fi plăcut să iau doar banii, aș fi rămas la CFR de prima dată. Am renunțat la o grămadă de bani de la CFR ca să vin la Rapid, să joc. Consider că mi-am făcut treaba până acum. Echipa își face treaba foarte bine în continuare. Mister ia cele mai bune decizii. Au fost aduși cei mai buni jucători”, a spus Alex Ioniță, la plecarea în China.

„Pentru mine Rapid e ca acasă”

„A fost grea despărțirea de colegi. Pentru mine Rapid e ca acasă! Încerc să privesc ca pe un pas înainte și să mă gândesc să rămân acolo cât mai mult timp. Am avut mai multe oferte, dar nu erau bune din punct de vedere financiar, al echipei, al locului din clasament, aici e o echipă nou înființată care își dorește să promeveze în prima ligă.

Domnul Bergodi mi-a mulțumit pentru tot efortul depus pentru echipă și îmi dorește multă baftă, ceea ce le doresc și eu lor, sper să ia campionatul și să-mi păstreze o medalie. Sunt șanse destul de mari (n.r. să-l aștepte acasă un tricou de campion), dacă Rapid o va ține tot așa, totul se va decide în play-off. Voi încerca să mă uit la meciurile lor.

Mi-aș fi dorit să rămân să luăm campionatul și să fiu un om de bază, dar dacă așa a fost să fie… probabil mă voi întoarce peste câțiva ani când vor sta altfel lucrurile și poate îmi voi îndeplini visul atuncir”, a mai spus Alex Ioniță.

Fostul mijlocaș de la rapid va evolua pentru Yunnan Yukun FC, în liga secundă din China, și va primi un salariu de 500.000 de euro pe sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed