Dan Şucu îşi vinde vedeta! Jucătorul care pleacă de la Rapid. Dezvăluiri de ultimă oră despre mutare

Dan Şucu îşi vinde vedeta! Jucătorul care pleacă de la Rapid. Dezvăluiri de ultimă oră despre mutare. A intrat în ultimele șase luni de contract, iar giuleștenii nu vor să îi mai prelungească contractul.

Se pare că Dan Șucu vrea șă își vândă decarul, iar o plecare a acestuia pare iminentă. Alex Ioniță este în ultimele șase luni de contract cu clubul din Giulești, iar o echipă din China și-a arătat deja interesul.

Dan Şucu îşi vinde vedeta!

Rapidul a primit o ofertă greu de refuzat din China, pe numele lui Alex Ioniță, care a intrat în ultimele șase luni de contract. Potrivi fanatik.ro, totul ar fi pregătit de un transfer al decarului.

Pe lângă faptul că a intrat în ultimele 6 luni de contract, un alt lucru care ar accelera transferul acestuia ar fi faptul că Ioniță este mai mult rezervă în meciurile echipei.

„Să vă spun și o informație pe care o am de la colegii mei de la fanatik. Sunt șanse mari ca Alex Ioniță să plece în China. Din informațiile pe care le am și eu de la Rapid, în acest moment își așteaptă biletele de China pentru un transfer. Vă reamintesc, Alex Ioniță e în ultimele 6 luni de contract și deja această pistă China s-a deschis larg”, scrie sursa citată.

Alex Ioniță a revenit la Rapid în iunie 2021, de la CFR Cluj, iar în acest sezon, decarul a reușit, în 18 apariții, să înscrie 5 goluri și să ofere două pase decisive.

Rapid ocupă locul doi în clasamentul din Superliga, și este la 7 puncte în spatele liderului FCSB, care are acumulate 55 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed