Vestea momentului despre Andrea Compagno! Ce a făcut atacantul italian la noua sa echipă. Dezvăluiri din interior

Vestea momentului despre Andrea Compagno! Ce a făcut atacantul italian la noua sa echipă. A debutat în cadrul celei mai partide etape a chinezilor. Dezvăluiri din interiorul vestiarului.

Andrea Compagno, primul său meci alături de chinezi, după despărțirea controversată de vicecampioană! Cum s-a descurcat.

Vestea momentului despre Andrea Compagno!

A trecut deja o săptămână de la transferul lui Andrea Compagno din Superliga, la Tianjin Teda, formație ce activează în campionatul Chinei!

Fostul atacant al FCSB a debutat în partida contra celor de la Gwangju FC, scor final 0-0, fiind titular în primul amical al formației din această iarnă.

Prima etapă din noul sezon al Chinei este programată pe data de 2 martie, atunci când echipa italianului va primi vizita celor de la Nantong Zhiyun.

FCSB l-a cedat pe Compagno foarte ușor. Intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, italianul cumpărat de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, a fost cedat de către roș-albaștrii chinezilor doar pentru suma de 120.000 de euro.

Vârful a semnat un contract valabil până la data de 31 decembrie 2025, chinezii oferindu-i un salariu în valoare de 850.000 de euro pe an.

”FCSB… eu mereu o să le mulțumesc, Mi-au dat oportunitatea aceasta. Mai ales anul trecut și mai ales suporterii vor fi mereu în inima mea. Eu speram să ia 1,5 – 2 milioane de euro. În vară a fost ofertă din Olanda. Eram fericit că domnul Becali lua cât mai mulți bani pe mine.

Sigur, au fost șase luni foarte grele. A fost foarte greu pentru mine, am încercat să fiu profesionist în toate momentele, fie că jucam, fie că nu jucam. E normal că e greu când nu te simți apreciat, e greu. Am simțit apreciere doar de la suporteri și pentru asta vreau să le mulțumesc.

Este imposibil să înțeleg asta după anul trecut. A fost cel mai frumos din viața mea. Momentele grele ajută și eu am crescut foarte mult în această perioadă!”, a spus Andrea Compagno pe aeroportul din Otopeni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed