Vedeta de titlu pentru Cristiano Bergodi! Jucătorul pe care Dan Sucu îl aduce la Rapid. A spus clar unde vrea să-și continue cariera

Dan Șucu îi aduce o vedetă de titlu lui Cristiano Bergodi. Jucătorul a spus clar unde vrea să-și continue cariera. Șefii clubului au început deja să pregătească negocierile de prelungire a contractului.

Dan Șucu vrea un jucător din prima serie a Italiei. Deși contractul acestuia cu clubul expiră la finalul sezonului 2024/2025, oficialii au început să negogieze cu jucătorul pentru o prelungire a contractului.

Vedeta de titlu pentru Cristiano Bergodi!

Rareș Burnete atacantul în vârstă de 20 de ani de la Lecce a fost dorit de Dan Șucu și în perioada de mercato din iarnă, însă atacantul declară că nimeni nu a venit la el cu vreo ofertă.

Au început negocierile pentru prelungirea contractului. Vom vedea ce se întâmplă în perioada imediat următoare. Știu că s-a scris în iarnă și de un un interes la Rapidului, dar cu mine nu a discutat nimeni. Pentru mine, prioritar este să rămân afară, la Lecce sau în altă parte”, a declarat Rareș Burnete pentru ProSport.

Recent, Lecce U19 s-a impus în fața celor de la Inter U19, echipă antrenată de Cristi Chivu, scor 1-0. Singura reușită a meciului a fost a lui Rareș Brunete, care a transformat un penalty, în minutul 66. „A fost un meci foarte greu. Alexandru Borbei a apărat un penalty în startul jocului, apoi am jucat în inferioritate numerică din minutul 37. Apoi, în partea secundă am reușit să înscriu și să aduc victoria. Cu Cristi Chivu am discutat puțin la finalul meciului, ne-am urat baftă și cam atât”, a spus Burnete.

Burnete, vrea la EURO 2025

Atacantul face parte din lotul lui Daniel Pancu și speră să ajungă cu echipa națională la EURO 2025.

„Avem șanse de calificare la EURO, mai ales că vom juca cu Elveția acasă”, a mai spus Burnete.

România U21 face parte din grupa E, iar după 6 meciuri disputate ocupă locul 2, la un punct de liderul Elveția.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed