Omul lui Dan Șucu s-a dezlănţuit! I-a atacat dur pe jucătorii lui Cristiano Bergodi. Nu a uitat înfrângerea cu CSU Craiova

Omul lui Dan Șucu s-a dezlănţuit! I-a atacat dur pe jucătorii lui Cristiano Bergodi. Angelescu nu a uitat înfrângerea cu CSU Craiova. Rapid a fost învinsă cu scorul de 2-1 şi e aproape ieşită din lupta pentru titlu, în Superliga.

Giuleștenii au trecut cu greu peste înfrângerea suferită în Bănie. Gruparea patronată de către Dan Șucu putea pleca acasă cu toate cele 3 puncte.

Omul lui Dan Șucu s-a dezlănţuit!

Victor Angelescu a vorbit. Acționarul  a fost lângă Dan Șucu și galeria giuleștenilor la meciul dintre Rapid si CSU Craiova. Victor Angelescu afirmă că nu poate înțelege ce s-a întâmplat cu jucătorii Rapid-ului la meciul pierdut cu scorul de 2-1 în fața echipei CSU Craiova.

„Vă dați seama, ne-am bucurat când am avut 1-0. Am avut o primă repriză foarte bună, în care cei de la Craiova n-au ajuns o dată la poartă, au avut doar un singur corner. Noi am avut lovituri libere, cornere, ocazii foarte mari, am jucat excepțional 11 la 11, am dat gol, au luat roșu si după aia nu pot să-mi explic.

Sunt de ceva ani în fotbal și e pentru prima dată când nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Se întâmplă să ai zile rele, meciuri proaste, anul trecut ne-a bătut Farul cu 7-2 la un moment dat, doar că ei au prins o zi excepțională, noi o zi foarte proastă. Așa cum s-a întâmplat și cu FCSB, noi am prins o zi foarte bună, ei o zi foarte proastă.

Lucrurile astea se întâmplă, dar pe decursul unui meci tu să joci atât de bine 11 la 11, să dai gol, să ai om în plus și dintr-o dată , inexplicabil, să nu mai poți să nu mai ieși de la tine din careu, nu mi s-a întâmplat. Ok, cădere mentală…de ce cazi? ai 1-0, joci 11 contra 10, ei trebuiau să cadă mental, nu noi”, a declarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Părerea acționarului celor de la Rapid!

Acesta a  vorbit și despre mentalitatea jucătorilor. Consideră că întreagă echipă nu are viziune de campioană, cauza fiind și ADN-ul clubului din Giulești.

”Nu știu dacă a fost o cădere mentală că nu existau motive. Chiar și dacă primești un gol, asta e, se mai întâmplă, dar cu un om în plus, mai ales că jucam mai bine, trebuia să te duci peste ei. După am mai luat un gol și din minutul 60 nu cred că am mai avut două ocazii.

Toată lumea că ăsta e ADN-UL Rapidului, dom’le, dă-l naiba de ADN al Rapidului, nu se poate. Nu știu ce să zic. Tot timpul găsim câte o scuză. Poate jucătorii și toți cei ce țin de partea sportivă nu sunt mental pregătiți să ne batem la campionat.
Nu era ca și cum câștigam titlu în acest meci și ei s-au speriat, dar e inexplicabil cum într-un meci poți să joci atât de bine, după care aceiași jucători să se transforme și să joace atât de slab când suntem cu un om în plus.

Când ai 1-0 și om în plus, trebuie să te duci tu peste ei, nu poți să ai asemenea căderi. Dacă tu joci atât de bine 11 la 11, cum să îți fie frică să joci 11 la 10? Nu înțeleg”, a mai declarat acționarul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed