Dezvăluirea momentului despre Alexandru Mitriţă! Discuţie secretă cu Edi Iordănescu. Ce i-a transmis selecţionerul jucătorului de la CSU Craiova

S-a aflat despre discuția secretă dintre Alexandru Mitriţă și Edi Iordănescu. Mesajul pe care i l-a transmis selecționerul echipei naționale atacantului, înainte să facă convocările pentru amicalele din martie.

Alexandru Mitriță trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, nu a fost convocat de Edi Iordănescu la amicalele echipei naționale a României, cu Irlanda de Nord și Columbia.

Dezvăluirea momentului despre Alexandru Mitriţă!

Se pare că, apropiați ai clubului CSU Craiova, au dezvăluit pentru gsp.ro, că a existat o discuție între Edi Iordănescu și Alexandru Mitriță, înainte de amicalele din luna martie, în care acesta i-a transmis să meargă pe același drum, deoarece face bine ceea ce face.

„Selecționerul i-a spus: ‘Mergi mai departe și vedem!’ Și băiatul merge! Au discutat, și-au spus părerile, nu s-au făcut promisiuni. A fost o discuție cu cărțile pe față.

Poate că Mitriță pare un tip arogant, dar nu e, din contră. OK, este mai distant, însă în interiorul lotului este un tip de echipă, un adevărat căpitan. El chiar a revenit la Craiova ca să ia titlul, așa a spus mereu. De aceea reacțiile lui de genul ‘Hai, mă, că vă omor! Hai să tragem să batem!’, de la meciul cu Rapid. Are frustrare, pozitivă, în el, fiindcă vrea trofee, nu să le vadă cum trec pe lângă el.

Acum mai mulți ani era mai flegmatic, când s-au certat la națională, că nu se implică destul, dar acum e un alt om”, au spus apropiați ai clubului.

Mitriță nu a mai fost convocat la echipa națională de la meciul cu Muntenegru, din iunie 2022, atunci când a jucat doar 25 de minute. Însă, acesta se află în vizorul lui Edi Iordănescu pentru competiția finală din vară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed