Vedeta celor de la Rapid are tupeu! Anunţul care îl vizează pe Edi Iordănescu. Ce a putut să spună despre naţionala României

Vedeta celor de la Rapid are tupeu! Anunţul care îl vizează pe Edi Iordănescu. S-a aflat ce a putut să spună despre naţionala României după ce a picat în aceași grupă cu Kosovo în Liga Naționulor.

Naționala de fotbal a României este în aceeași grupă cu Kosovo în Liga Naținilor. Albion Rahmani este încrezător în șansele compatrioților săi, după ce cele două selecționate au jucat și în preliminariile pentru EURO 2024.

Vedeta celor de la Rapid are tupeu! Anunţul care îl vizează pe Edi Iordănescu

Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid, este de părere că, deși echipa lui Edi Iordănescu este puternică, și este o de temut, kosovarii nu trebuie să-și facă griji. Kosovo, naționala din care face parte, este mult mai concentrată de data aceasta.

„Cred și sper că vom domina. Din punct de vedere calitativ, suntem cei mai buni din grupă, am jucat cu România de două ori și știm că nu este un adversar ușor, dar de data aceasta suntem și mai concentrați.

Avem jucători care au cele mai bune momente din cariera lor la cluburile pentru care joacă și sper să ne unim cu toții și să câștigăm. Kosovo e cea mai bună din grupă, mai bună decât România.

Am vorbit cu niște prieteni care au spus că am putea pica cu România și Estonia. Nu ne-am dorit Estonia pentru că este prea frig. Suntem în grupă cu România și sper să câștigăm în două meciuri”, a declarat Albion Rrahmani, potrivit gsp.ro.

Atacantul kosovar vrea la Real Madrid

Rrahmani a dezvăluit că prestațiile de care a dat dovadă în tricoul celor de la Rapid, înainte să se accidenteze, au stârnit interesul pentru mai multe echipe.

„Au fost mai multe echipe interesate să mă transfere după startul foarte bun la Rapid. Accidentarea a îngreunat lucrurile și clubul a declarat că nu sunt pe lista de plecări în fereastra de iarnă.

Lucrez cu echipa care îmi gestionează viitorul în cariera profesională și sper să ajung, în viitor, la o echipă la care să arăt ce pot și să devin mai bun.

Visul meu este să joc pentru cel mai mare club din lume pentru mine, Real Madrid. Voi munci pentru a-mi transforma acest vis în realitate”, a mai spus Albion Rrahmani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed