Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Tricolorul care nu are ce să caute la EURO 2024. Edi Iordănescu a primit ordin

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Managerul grupării roș-albastre a numit clar tricolorul care nu are ce să caute la EURO 2024. Se află în pericol de neconvocare. Edi Iordănescu a primit ordin.

Mihai Stoica s-a revoltat cu privire la tricolorii care nu prind minute de joc la echipele de club! Probleme mari pentru naționala României.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Horațiu Moldovan a făcut saltul în La Liga! Portarul rapidiștilor a fost transferat la Atletico Madrid, însă nu a prins titularizarea în fața lui Jan Oblak.

Își dorește, însă, să apere poarta primei reprezentative în cadrul turneului final din Germania.

Mihai Stoica susține cu tărie că românul nu are ce căuta la EURO 2024 dacă nu prinde minute de joc în cadrul formației de club.

„La Horaţiu Moldovan ai variante. În afară de meciurile naţionalei, Moldovan are experienţă internaţională zero. E greu de crezut că, dacă nu va apăra deloc, ceea ce se va întâmpla, va fi numărul unu.

Dacă va fi premiat pentru că fără el nu se califică naţionala şi se consideră un premiu participarea la EURO pentru cei care au contribuit decisiv, atunci va apăra el.

Eu nu spun că aşa trebuie să se judece, eu doar prezint variantele. Pentru că altfel nu ar avea niciun motiv nici măcar să fie în lot pentru EURO!”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.

Horațiu Moldovan a fost inclus de către Atletico Madrid în lotul pentru fazele eliminatorii din UEFA Champions League.

În optimile de finală, Atletico se va duela cu Inter. Manșa tur se va disputa pe data de 20 februarie la Milano, iar returul se va desfășura la Madrid, pe data de 13 martie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed