Albion Rrahmani are tupeu! Ce a spus după victoria celor de la Rapid în faţa Oţelului: ‘Am făcut un meci foarte bun’ + Ce spune despre lupta la titlu cu FCSB

Albion Rrahmani are tupeu! S-a aflat ce a spus după victoria celor de la Rapid în faţa Oţelului. Atacantul kosovar a deschis drumul spre victorie pentru echipa sa, după golul înscris în minutul 5.

Albion Rrahmani era în culmea fericirii după Rapid-Oţelul 2-1. Giuleştenii au reuşit a treia victorie cosecutivă în 2024, la limită, şi s-a apropiat la 8 puncte de FCSB.

Albion Rrahmani are tupeu!

„E un sentiment foarte bun. Am început bine sezonul. Am făcut un meci foarte bun şi am păstrat cele trei puncte la noi. În această atmosferă incredibilă e foarte frumos sentimentul. Toată lumea celebrează golul cu tine.

Suferim, dar pentru că am făcut schimbări multe în echipă. Toate transferurile ne vor aduce un plus şi putem să câştigăm meciurile mai uşor”, a spus Albion Rrahmani, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

După 3 victorii consecutive în 2024, Rapid s-a apropiat la 8 puncte de liderul FCSB. Pentru giuleşteni urmează derby-ul cu CFR Cluj. Rrahmani este convins că echipa lui Cristiano Bergodi se poate bate la titlu în acest sezon de Superliga. „În fotbal nimic nu e sigur, dar le promit fanilor că vom da totul să aducem titlul aici”, a mai spus Albion Rrahmani, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed