Vedeta care şi-a bătut joc de mama copiilor! Scandalul este uriaş. Gestul revoltător care îl va costa scump / Foto

Vedeta care şi-a bătut joc de mama copiilor! Scandalul este uriaş. Gestul revoltător care îl va costa scump. Este vorba despre fostul star al celor de la Barcelona. Totul a ajuns în instanţă, iar acesta va plăti scump.

Este vorba despre Jasper Cillessen, fostul portar al Barcelonei. Vedeta este implicată într-o poveste care a stârnit multe controverse în țara natală, Olanda.

Vedeta care şi-a bătut joc de mama copiilor!

Portarul joacă, în prezent, la NEC Nijmegen. A fost dat în judecată de fosta soție, Maria Moran. Aceasta îl acuză de abandon familial. În presa din Spania au apărut noi informații despre relația dintre fotbalist și celebra jurnalistă spaniolă.

Cei doi nu au rămas în relații prea bune. Chiar în perioada în care Maria era însărcinată și aștepta un copil cu Jasper, portarul recunoștea public, pe rețelele sociale, că are o altă relație, conform marca.com.

Informația a fost dezvăluită chiar de avocata Mariei Moran, Teresa Bueyes. „Nu doar că a abandonat-o pe Maria. În ziua în care ea i-a spus că este însărcinată, el nu a ezitat să posteze în social media poze în compania altei femei cu care se întâlnea.”, a afirmat Teresa Bueyes, conform sursei citate.

Jasper Cillessen a fost căsătorit cu jurnalista Maria Moran, alături de care are o fată. Cu toate acestea, portarul olandez a uitat să-și mai plătească obligațiile financiare, din postura de părinte. Are o avere aproximată la 40 de milioane de euro.

Recent, fiica sportivului, care suferă de multiple afecțiuni, a fost internată în spital. La externare, familia a fost obligată să achite 1.200 de euro, însă Jasper Cillessen a refuzat să facă acest lucru.

În schimb, banii au fost plătiți de bunicul fetei, în vârstă de 90 de ani, anunță ”AS”. Maria Moran a decis să-l acționeze în instanță pe Jasper Cillessen, pentru a fi sigură că mai primește vreun ban din partea portarului pe viitor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed