Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea nu mai e singur! Se iubeşte cu o femeie cu 26 de ani mai tânără. Împăcarea momentului / Foto.

Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea nu mai e singur! Se iubeşte cu o femeie cu 26 de ani mai tânără. Împăcarea momentului în lumea mondenă. Fostul politician îşi mai dă o şansă.

Cristi Boureanu a trăit mai multe drame amoroase de-a lungul timpului. Totul a culminat cu faptul că a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea.

Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea nu mai e singur

În 2018, Valentina Pelinel şi-a oficializat relaţia cu Cristi Borcea. Îl părăsise pe Cristi Boureanu pentru fostul şef al lui Dinamo. Acum, Boureanu s-a împăcat cu femeia de care tocmai se despărţise anul trecut.

Cristian Boureanu şi Cristina Belciu au trăit o poveste de dragoste timp de cinci luni. După, au decis să o ia pe drumuri diferite. „Am decis de comun acord sa ne despărțim”, a dezvăluit atunci cunoscutul fotomodel român.

Situaţia s-a schimbat radical în 2023. Boureanu tocmai a fost surprins alături de Cristina Belciu. Milionarul tocmai a fost luat cu maşina, de la un local de fiţe din Capitală, de femeia care este cu 26 de ani mai tânără decât el, conform cancan.ro.

Cei doi şi-ar fi petrecut noaptea împreună, la un complex rezidenţial din zona de nord a Bucureştiului. În momentul în care au intrat în bloc, Belciu l-a luat în braţe pe Boureanu şi a dat de înţeles că s-au împăcat.

Au fost astfel de zvonuri încă din prima zi a anului. Cristi Boureanu şi Cristina Belciu au petrecut împreună de Revelionul. „Au dansat toată noaptea, au glumit şi la un moment dat chiar s-au sărutat”, mai spune sursa citat[. Surpriza este una de proporţii. Femeia comparată de italieni cu Monica Bellucci a negat, în momentul despărţirii, că e loc de împăcare.

„Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea„, a declarat atunci Cristina Belciu.

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. De prima nevastă, Irina Boureanu, s-a despărţit. A fost înşelat cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. „Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul.

De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed