Vedeta care a încins Cupa Mondială 2022! E una dintre cele mai frumoase neveste de fotbalişti. Ce i-a impus soţului ei / Foto

Ea este vedeta care a încins Cupa Mondială 2022! E una dintre cele mai frumoase neveste de fotbalişti. S-a aflat şi ce i-a impus soţului ei. Cei doi sunt împreună de ani de zile, dar s-au căsători târziu.

Harry Kane are parte de o susţinere importantă la Cupa Mondială 2022. Soţia sa, frumoasa Katie Goodland, îi ţine pumnii atacantului şi în Qatar.

Vedeta care a încins Cupa Mondială 2022!

Katie este una dintre cele mai cunoscute partenere ale fotbaliștilor Albionului. Cei doi au o poveste asemănătoare cu cea a lui Lionel Messi şi a soţiei sale. Harry Kane s-a căsătorit cu marea lui iubire din copilărie, Katie Goodland. Englezoaica a absolvit facultatea de educație fizică și sport. Toto acolo l-a și cunoscut pe golgheterul lui Tottenham.

Katie a continuat pe acest drum și este instructor de fitness. Cei doi au împreună două fetițe și un băiat, dar și doi câini care sunt mascotele familiei: Brady și Wilson. „Am mers la școală împreună, așa că a fost lângă mine toată cariera mea. Bineînțeles, consideră că e un pic o nebunie tot ce se întâmplă. Cred că a apărut și în ziare de câteva ori în timp ce plimba câinii”, a spus Harry Kane despre soţia sa, conform esquire.com.

Atacantul naționalei Angliei a cerut-o în căsătorie în 2017, în timp ce se aflau pe plajă într- vacanță de vis în Bahamas. Harry Kane își petrece tot timpul liber alături de soție și fetele sale. Cei doi s-au căsătorit oficial în 2019. „M-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu”, anunța fotbalistul pe Instagram.

Căpitanul naționalei Angliei glumea că nu va plânge în ziua nunții, dar o va face dacă va câștiga Campionatul European sau Mondial cu naționala Angliei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari