Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă surprinde din nou! Şi-a îndeplinit visul: ‘A fost o onoare și un privilegiu’ / Foto

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă surprinde din nou! Şi-a îndeplinit visul. Toată lumea a rămas mască atunci când a aflat. Chiar frumoasa Vera Wang a ţinut să facă totul public.

Femeia de 73 de ani cară arată fabulos iese la rampă din nou. Fosta patinatoare continuă să se bucre de reuşitele din viaţă.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă surprinde din nou!

Vera Wang a trăit un moment superb în cursul acestei săptămâni. Apoi, a făcut totul public. L-a împărtășit cu fanii săi din mediul online. Celebrul designer de rochii de mireasă din SUA a bifat o nouă reușită.

Vera Wang a apărut pe coperta autobiografiei patinatorului Nathan Chen. Vera a realizat cuprinsul cărții „One Jump at a time: My story”, în care noua senzație din patinajul mondial, Nathan Chen, își povestește viața.

Vera Wang s-a arătat extrem de entuziasmată de realizarea ei. A făcut totul public, pe Instagram, pentru cei 822.000 de urmăritori de pe contul său de Instagram.

„A fost o onoare și un privilegiu să particip în acest proiect! Pentru fanii tăi și fanii din întreaga lume: FELICITĂRI pentru tot ce ai făcut pentru acest sport. Haide, Nathan!”, a scris Vera Wang, pe contul de Instagram. Vera Wang are o avere estimată la 650 de milioane de dolari.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vera Wang (@verawang)

Nathan Chen s-a clasat pe primul loc în clasamentul mondial din patinajul masculin în ultimii 4 ani. Tânărul de 23 de ani a devenit campion olimpic în 2022. De asemenea, Nathan este triplu campion mondial, în 2018, 2019 și 2021.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed