Valeriu Iftime bagă spaima în jucători. Amenințări înainte meciurilor cu FCSB + Omul de afaceri e tentat să investească într-un club cu renume

Valeriu Iftime nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa jucătorilor săi. Patronul moldovenilor amenință cu măsuri drastice în cazul în care FC Botoșani nu va aduna puncte.

Moldovenii vor juca în următoarea perioadă trei meciuri cu FCSB, iar Iftime are un mesaj clar.

„Părerea mea este că dacă ne bate de 3 ori consecutiv suntem pur şi simplu… nu suntem fotbalişti. Dacă echipa mea, la Botoşani, FC Botoşani ia 3 bătăi de la FCSB eu i-aş închide, aş închide clubul. Dacă batem noi 3 meciuri, sună clopotele în toată Moldova”, a declarat Valeriu Iftime pentru As.ro.

FC Botoșani joacă pe 1 decembrie restanța din etapa a șasea cu FCSB. Apoi pe 8 decembrie cele două echipe se întâlnesc în Cupa României. Ultima întâlnire din acest an va fi pe 19 decembrie.

Iftime a pus ochii pe un alt club

Chiar dacă și-ar închide clubul, Iftime nu vrea să stea departe de fotbal. Este tentat să investească la altă echipă.

„Dacă facem un calcul de a fi eficient ca acţionar şi banii pe care îi cheltuim să fie eficienţi, e clar că cea mai bună soluţie ar fi astăzi pentru un om ca mine să investească într-un club din Bucureşti. Şi cel mai important din Bucureşti ar fi Dinamo”, a mai spus omul de afaceri.

Iftime a făcut toate calculele și știe cum ar putea să o salveze pe Dinamo.

„Să iei un club precum Dinamo, ar trebui să aduci cam 10 milioane de euro. Apoi, trebuie să investești ani de zile pentru a ajunge pe linia de plutire. Dacă ar fi un club Dinamo acum pe care cu două milioane să îl aduci pe zero, aş putea face un lucru extraordinar.

Ar fi tentant pentru multă lume, dar trebuie analizată situația suporterilor. 100% vine cineva la Dinamo, dacă ar fi în Liga 1 cu datorii de un milion de euro. Chiar și în Liga 2, cu șanse de promovare. La Liga 1, ai alt plan de afaceri. La mine lucrurile sunt cam închise când vine vorba de Botoșani. Cumva şi-a atins limitele, e în Liga 1, în play-off”, a mai spus patronul moldovenilor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari