Un selecționer a fost șantajat la Cupa Mondială! Își lovise soția, au spus acum totul public!

Este vorba despre Gregg Berhalter (49 de ani), selecționerul Statelor Unite ale Americii. În timpul Campionatului Mondial, Berhalter a fost amenințat că Federația va afla informații compromițătoare din trecutul său. Mai exact, faptul că la un moment dat a fost violent cu soția sa.

Pe 11 decembrie, după ce selecționata SUA a fost eliminată de la Mondiale, șantajistul a comunicat Federației de Fotbal din State că Berhalter și-a lovit actuala soție, pe Rosalind, acum 31 de ani.

Antrenorul și soția sa au făcut totul public pe Twitter. ”În timpul Campionatului Mondial, un individ a contactat Federația de Fotbal din SUA și a pretins că are informații care m-ar «doborî» – o încercare de a se folosi de ceva foarte personal, petrecut acum foarte mult timp, pentru a-mi încheia contractul cu naționala din SUA.

Este un pas dificil de făcut, dar soția mea, Rosalind, și eu dorim să transmitem adevărul clar și direct. În toamna lui 1991, mi-am întâlnit sufletul pereche. Abia împlinisem 18 ani, eram «boboc» la universitate când am întâlnit-o pe Rosalind. Eram împreună de 4 luni când între noi s-a petrecut un incident care ne-a modelat viitorul relației.

Într-o seară, în timp ce petreceam la un bar local, eu și Rosalind am intrat într-un conflict aprins, care a continuat afară. A devenit fizic și am lovit-o la picioare. Nu există scuze pentru acțiunile mele din acea noapte. A fost un moment rușinos pe care-l regret și astăzi.
În acel moment m-am scuzat față de Rosalind, dar, de înțeles, nu a vrut să mai aibă de-a face cu mine.

Rosalind și-a informat părinții, familia și prietenii, dar autoritățile nu au fost implicate. Am cerut voluntar consiliere pentru a învăța, a mă dezvolta și a deveni mai bun – este una dintre cele mai valoroase decizii pe care le-am luat vreodată. De atunci, nu am mai comis un asemenea gest.

M-am temut că mi-am pierdut sufletul pereche, apoi din senin, la 7 luni distanță, Rosalind m-a sunat și m-a întrebat dacă putem vorbi în persoană. Ne-am întâlnit și am discutat despre cum ne-am dezvoltat, apoi am decis să ne reconstruim relația. De atunci, Rosalind și eu am locuit împreună în 5 țări diferite, 3 state diferite, am întâlnit și am rămas prieteni cu mulți oameni minunați din jurul lumii.”, a povestit selecționerul SUA.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed