Un internațional olandez a recunoscut totul. A ratat la loviturile de departajare la Cupa Mondială și nu a dormit două zile

Un internațional olandez a recunoscut totul. A ratat la loviturile de departajare la Cupa Mondială și nu a dormit două zile.

Mărturisirea îi aparține lui Virgil van Dijk. Fotbalistul lui Liverpool a povestit prin ce a trecut după ce a ratat la loviturile de departajare în meciul cu Argentina din sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022, încheiat cu victoria naţionalei sud-americane.

„Nu am putut dormi două zile după acel meci. Eşti atât de aproape, chiar şi după ce ai fost condus cu 2-0… Din păcate, ratezi o lovitură importantă şi doare foarte mult, am avut o după-amiază şi o noapte cu adevărat grele. Am renunţat pentru puţin timp la fotbal şi am profitat de ocazie ca să fiu cu familia. Este cel mai important lucru din viaţă”, a spus fundaşul olandez.

Argentina a învins Olanda cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, într-un meci terminat la egalitate, 2-2 (0-1, 2-2), la finalul prelungirilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed