Se îngroașă gluma! Francezii au strâns 200.000 de semnături pentru rejucarea finalei Cupei Mondiale. Demersul `cocoșilor` a fost făcut praf în Argentina

Franța a pierdut finala Cupei Mondiale din Qatar, scor 3-3 ( 4-2 d.p) în fața naționalei lui Leo Messi, Argentina.

Peste 200.000 de francezi au semnat o petiție către UEFA prin care cer rejucarea finalei.

Francezii vor rejucarea finalei Cupei Mondiale

Francezii acuză că au fost dezavantakați de arbitrul partidei și își doresc rejucarea meciului.

Argentinienii au aflat despre demersul francezilor și au reacționat dur.

Celebra publicație Clarin, a demontat planul francezilor și au explicat care este de fapt realitatea.

„În Franța strâng semnături pentru a cere FIFA ca finala cu Argentina să se rejoace. Inițiativa este promovată de un site web și are deja peste 200.000 de semnături. Francezii se plâng de presupuse erori de arbitraj la goluri.

În timp ce în Argentina suporterii continuă să fie emoționați când văd imaginile acestei Cupe Mondiale de neuitat, din Qatar 2022, retrăind un moment unic pentru ceea ce a însemnat această realizare, în Franţa plângerile la adresa arbitrajului polonezului Szymon Marciniak continuă.

Peste 200.000 de fani ai echipei franceze au semnat o cerere online pe site-ul MesOpinions prin care cer rejucarea finalei Cupei Mondiale, considerând că au existat erori ale arbitrilor care au avut un impact clar asupra rezultatului final al meciului. Mai exact, care sunt plângerile?

‘Arbitrajul a fost cumpărat în totalitate’

În primul rând, pun la îndoială sancțiunea penalty-ului de la primul gol. Deși există un contact între Ousmane Dembelé și Ángel Di María, francezii susțin că nu a fost suficient de violent pentru ca Angelito să cadă și să fie considerată o infracțiune.

Apoi, susțin că la faza premergătoare golului de 2-0, Romeru a comis fault asupra lui Mbappé, care nu se vede pe camerele transmisiei oficiale. Potrivit celor spuse de ei, faultul s-a petrecut în partea opusă a terenului față de unde era mingea și de aceea arbitrii nu l-au văzut.

În ciuda primelor 70 de minute de dominație absolută a Argentinei, Kylian Mbappé a apărut și, după câteva neglijențe ale echipei Argentinei, a trimis jocul în prelungiri. Acolo a venit și cealaltă controversă: francezii susțin că al treilea gol al Argentinei ar fi trebuit anulat, pentru că doi jucători de rezervă au intrat pe teren înainte ca șutul lui Messi să treacă de linia porții.

În ciuda laudelor primite de Marciniak pentru felul în care a gestionat presiunea unui meci tensionat, cel mai important al Cupei Mondiale, în cerere se precizează că ‘arbitrajul a fost cumpărat în totalitate’.

Dacă ajunge la 200.000 de semnături, ceea ce pare destul de probabil, va deveni una dintre cele mai importante petiții semnate pe MesOpinions. Chiar și așa, pare foarte puțin probabil ca acest site să determine FIFA să ia măsuri.”, scriu jurnaliștii de la Clarin.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed