Un fotbalist al Generației de Aur, atac direct la adresa lui Edi Iordănescu, după bătaia din amical: `A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează!`

România a fost învinsă la Cluj de Slovenia, 1-2, și numără mai multe înfrângeri, decât victorii și egaluri la un loc în mandatul lui Edward Iordănescu. Totuși, Edi a părut mulţumit după înfrângerea cu Slovenia, și a vorbit chiar despre un test pozitiv, cu multe puncte bune.

Dar discursul selecționerului i-a lăsat mască pe unii dintre foștii internaționali. Atacantul Generației de Aur, Florin Răducioiu, a ieșit imediat pe contraatac și l-a taxat pe fiul generalului Iordănescu.

”O mai repet. Am mai spus asta. În primul rând, pentru mine la echipa naţională… trebuie să fie un lucru. L-a spus un mare om. Unul dintre cei mai importanţi preşedinţi ai lui Juventus.

A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă Iordănescu. Nu am spus-o eu. A spus-o Boniperti. Asta e tot ce contează, să câştigi”, a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed