Un fost stelist a dat verdictul! Ce spune despre suspendarea Simonei Halep. A trecut prin același coşmar ca fostul lider mondial WTA

Un fost stelist a dat verdictul. S-a aflat ce spune despre suspendarea Simonei Halep. A trecut prin același coşmar ca fostul lider mondial WTA. Fostul atacant a vorbit despre cazul de dopaj al româncei.

Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. A făcut apel la TAS, ia acum așteaptă verdictul final.

Un fost stelist a dat verdictul! Ce spune despre suspendarea Simonei Halep

Adrian Neaga a trecut prin aceleași probleme ca Simona Halep. Fostul fotbalist a fost depistat pozitiv la metonolon. Scandalul a avut loc pe 9 iunie 2001, după meciul FC Argeș – Rapid.

A fost apoi transferat la Steaua pentru 800.000 de dolari, iar în final Comisia de Disciplină a LPF a anunțat că atacantul, dar și un fost coleg aflat în aceeași situație, sunt nevinovați. La vremea respectivă s-a invocat un paragraf vechi din regulament. COSR a protestat vehement, dar LPF nu și-a schimbat decizia.

„Cu doping-ul… Care doping?! Eu și cu Buturugă. El era al patrulea portar și în săptămâna aia s-a accidentat Stanciu și cu Vintilă. El nici nu făcea antrenamente cu noi des și am ieșit amândoi cu aceeași substanță. Atunci ce îți punea pe masă luai. Nu era ca acuma să ai internet să poți să vezi, să verifici.

Dacă a pățit-o Halep în 2022. Adică poți să verifici… Degeaba. Mă rog, nu mi-a influențat cariera acel episod”, a spus Neaga pentru fanatik.ro.

Atunci, stafful medical de la FC Argeș a fost pedepsit. Medicii Octavian Puiu și Dragoș Șerb au primit avertismente, iar asistentul medical Nicolae Piștalu a încasat o suspendare de doi ani. Clubul a fost amendat cu 200 de milioane de lei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed