Simona Halep, de nerecunoscut! Imagini incredibile cu fostul lider mondial. Ce a putut să facă înaintea verdictului de la TAS

Simona Halep, de nerecunoscut! Imagini incredibile cu fostul lider mondial. S-a aflat ce a putut să facă înaintea verdictului de la TAS. Nimeni nu se aştepta la o asemenea schimbare pentru campioana noastră.

Fostul lider mondial WTA, Simona Halep s-a decis să îşi facă o schimbare importantă de look. Tocmai şi-a pus aparat dentar transparent, la 32 de ani!

Simona Halep, de nerecunoscut!

Simona Halep nu a vrut să se lase mai prejos şi a luat exemplul mai multor vedete internaţionale. Sportiva noastră suspendată pentru dopaj poartă aparat dentar invizibil.  Asta pentru a obține zâmbetul pe care și-l dorește. Specialiştii spun că prin folosirea aparatelor dentare se redă aspectul estetic al danturii.

Nu este prima oară când campioana tenisului își transformă look-ul. La scurt timp după turneul de la US Open 2022, unde a fost depistată pozitiv la roxadustat, Simona a apelat la rinoplastie.

Simona a preferat un aparat dentar invizibil, în detrimentul celui clasic. Nu este singura. Justin Bieber, Khloe Kardashian, Tom Cruise, Serena Williams sau Eva Longoria se numără printre celebrităţile care au promovat tratamentul revoluționar.

Cererea de aparate dentare cu aliniatori transparenți a crescut enorm în ultimii ani în România. Specialiştii au dat verdictul, conform clickpentrufemei.ro. „Categoric tratamentul ortodontic cu aparat invizibil este vedeta printre trendurile stomatologice. Şi nu este exagerat să folosesc acest termen, pentru că el este vedetă atât prin calităţile estetice, tehnologice şi medicale, dar şi prin lista de personalităţi publice celebre care au ales să le poarte.

Khloe Kardashian, Justin Bieber, Katherine Heigle, Tom Cruise, Serena Williams, Eva Longoria sunt parte din celebrităţile care au avut tratament cu aliniatori şi acum zâmbesc perfect.

 

Însă cel mai interesant este că nu trebuie să fii o celebritate ca să poţi beneficia de tratamentul cu gutiere transparente, el este o opţiune şi în România pentru cei care vor să îşi îmbunătăţească zâmbetul utilizând dispozitive complet transparente care nu interferează cu alimentaţia, igiena şi viaţa de zi cu zi‟, a declarat Dr. Denisa Zaharia, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed