Un fost patron din Superliga l-a făcut praf pe Istvan Kovacs, după ce a comis-o la meciul CFR – FCU Craiova: ‘Are în sânge treaba asta’ + Ce a cerut fostul arbitru

Un fost patron din Superliga l-a făcut praf pe Istvan Kovacs, după ce a comis-o la meciul CFR – FCU Craiova, 1-0.

Adrian Porumboiu crede că centralul ar trebui să fie scos de pe lista FIFA.

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a fost aspru criticat de mulți oameni din fotbal după prestația pe care a avut-o la meciul CFR Cluj – FCU Craiova din barajul pentru cupele europene. Centralul a comis mai multe greșeli.

Adrian Porumboiu crede că arbitrul din Carei nu are ce să mai caute pe lista FIFA.

„Pe mine mă răscolesc amintirile când aud de Kovacs. După atâția ani, când a ajuns la un nivel mondial pe care nu și-l poate închipui niciun arbitru nu se potolește. Omul o are în sânge. Să vă amintiți un meci Astra cu Vasluiul, când a pierdut Vasluiul titlul.

Omul se implică direct, e killer autorizat! Când are cineva de ucis pe cineva la arbitraj, apelează la Kovacs. Sunt ferm convins că s-au întâmplat aceleași lucruri. Nu are cum să fie roșu al doilea galben al jucătorului craiovean. Are în sânge treaba asta, opriți-l! Dar cine să-l oprească? Vassaras e foarte mulțumit că arbitrii au fost promovați, iar în țară își face fiecare de cap și execută comenzile.

În mod logic, luni ar trebui o adresă ca acest arbitru, pentru cum a viciat un rezultat, să fie OUT de pe lista FIFA. E prăduitor, nu arbitru.

El a venit direcționat. El a participat împreună cu „Regele” (n.r. Cristi Balaj) la titlurile pe care le-a luat CFR-ul. Ăsta nu este arbitru, opriți-vă! E un om de nimic”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

Istvan Kovacs s-a aflat pe lista scurtă pentru centralii care ar fi putut să fie delegați la finala Ligii Campionilor. Asta după ce, Szymon Marciniak se află în centrul unui scandal uriaș. UEFA a anunțat însă că polonezul rămână delegatul finalei Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed