Un fost internațional intervine în scandalul momentului. Mesaj clar pentru fanii olteni care sunt interziși pe stadion: ‘Te mai duci?’

Adrian Mititelu a anunțat că meciul FCU Craiova – I Cluj se va juca fără spectatori. Jandarmeria a confirmat, iar clujenii au spus că nici galeria lor nu va face deplasarea la Craiova. 

Șeful oltenilor a lăsat însă de înțeles că la următorul meci situația ar putea să se schimbe.

Basarab Panduru a intervenit și a avut un mesaj pentru suporterii olteni. Fostul internațional îi sfătuiește să ia atitudine.

”Și tu te mai duci? Te-ai mai duce, tu ca și suporter? Că a zis că la următorul meci poate să se organizare, are timp şi o să primească suporteri. Dar tu ca suporter te-ai mai duce dacă, acum, nu te-a primit? Să nu uităm ce a zis Mititelu, la următorul meci pare ca îi primește.

Oricum eu nu cred că astea au pornit de la scandările care au avut loc la Sepsi… Să nu uităm că suporterii Craiovei au afișat anumite mesaje împotriva lui Mititelu, plus scandalul dintre Adrian Mititelu Jr. şi acel suporter”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Tot scandalul a pornit după ce meciul Sepsi – FCU Craiova a fost suspendat în urma scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni. Comisia de Disciplină va da un verdict în acest caz pe 8 februarie.

Anunțul făcut de Adrian Mititelu

Șeful oltenilor a anunțat că suporterii nu vor mai avea acces la meciurile celor de la FCU Craiova de acasă. Mai mult, pe pagina de socializare a clubului a apărut și un comunicat.

”Ce am făcut eu, fraților? Doar ca să pui presiune pe mine pentru a-ți acorda cât mai multe avantaje financiare. Am acceptat, am tolerat, dar nu se mai poate.

De aceea, azi am decis să suspendăm accesul spectatorilor. Vom juca fără suporteri o perioadă, pentru că eu nu mă mai simt capabil să organizez un meci de fotbal! Mai ales când am informații că vor să vină să distrugă.

Nu mai suntem capabili să organizăm un meci de fotbal în Craiova. Nu mai putem continua așa, mai ales că ei vor să mă defăimeze pe mine și pe familia mea și vor, probabil, și ca echipa să fie prejudiciată, adică să primim mai multe etape de suspendare.

Nu mai vrem să riscăm prejudicii pentru echipă. Suntem amenințați, am fost supus la umilințe de liderii galeriei, dar nu se mai poate, mi-au atacat familia în cel mai josnic mod. Nu vom avea suporteri nici în deplasare”, a spus Mititelu, la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed