Adrian Mititelu, anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla la meciul cu U Cluj. Decizia este finală

Adrian Mititelu a cerut ca la meciurile de acasă spectatorii să nu mai aibă acces pe stadion.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” a anunțat deja că partida de vineri cu U Cluj  se va disputa fără spectatori.

Patronul oltenilor a postat un mesaj pe pagina de socializare în care anunță că nici el nu va merge la meci. În plus, Mititelu vorbește despre o conspirație împotriva echipei sale.

„Știu că decizia cu privire la modul de disputare (fără spectatori) a meciului de mâine produce tristețe și frustrare!
Însă NU există alternativa în raport cu riscul uriaș care există! Am informații foarte credibile, de existența unu plan de distrugere a clubului, despre acest subiect voi vorbii zilele următoare!
Oricum, din solidaritate cu suporterii noștri fideli și de buna credință, nici eu nu voi merge pe stadion, voi rămâne acasă la televizor!
Sper să facem un meci bun și să câștigăm! Forța FCU!”, a scris Mititelu pe Facebook.

Radu Constantea: „Galeria lui U nu se va deplasa în Bănie”

Președintele clujenilor a declarat pentru Prosport că fanii nu vor face deplasarea la Craiova.

„În cursul zilei de joi am primit și noi de la FCU hârtia cu decizia luată de domnul Adrian Mititelu și anunțată și de clubul dânsului în mod oficial. Dacă la început, nu vă ascund, am dorit să contestăm această decizie, aveam tot dreptul, totuși într-un final ne-am gândit mai bine. I-am înțeles situația domnului Mititelu.

Au fost și sunt câteva evenimente între dânsul și galeria lor. Noi din respect pentru partenera noastră de competiție, adică pentru echipa domnului Adrian Mititelu, nu am mai contestat nimic. Acceptăm acea decizie.

Am discutat și cu suporterii noștri despre această situație. Galeria lui U nu se va deplasa în Bănie pentru acest meci”, a declarat Radu Constantea.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed