Umilinţă totală pentru vedeta lui Mihai Rotaru! L-a făcut praf în direct. Sorin Cârţu s-a dezlănţuit

Umilinţă totală pentru vedeta lui Mihai Rotaru. Sorin Cârţu nu a mai ținut cont de nimic și l-a făcut praf în direct pe unul dintre jucătorii oltenilor.

Fostul președinte al oltenilor nu s-a mai abținut după ce CSU Craiova a reușit doar un egal cu Botoșani. De asemenea, a spus și ce greșeală a făcut Ivailo Petev.

Sorin Cârţu nu a avut milă

CSU Craiova a venit de la Botoșani cu un punct. Fostul președinte al oltenilor a pus tunurile pe David Lazar pentu greșeala pe care a făcut-o la golul de 2-0, după ce nu s-a înțeles cu Gjoko Zajkov. Acesta spune că portarul nu trebuia să iasă din poartă.

„La golul doi este o aiureală acolo, o greșeală. Primul și primul lucru spun că este o greșeală individuală, îl văd pe portar acolo pentru că el nu are ce să caute. În toate cărțile de specialitate și de fotbal scrie negru pe alb, în momentul în care sunt doi jucători în dispută pentru balon, tu ca portar nu ai ce să cauți, tu trebuie să îți aperi poarta.

Nu avea de ce să iese acolo, de acolo s-a iscat neînțelegerea aia. Ar fi putut fi evitată printr-o degajare a lui Zajkov. La primul gol în acțiunea aia a fost iarăși un gol facil. Cert este că a fost un 2-0 pentru adversar. Este clar, deci tot ceea ce se întâmplă am spus-o și data trecută și mi-am exprimat un punct de vedere”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Sorin Cârțu mai spune că antrenorul bulgar nu a venit cu nimic nou.

„Nu spun că e valoros sau nu e valoros. Am mai spus că un antrenor care este la echipă nu mai poate să invoce o situație că e venit proaspăt, sunt trei luni de zile. În trei luni de zile un antrenor trebuie să își pună amprenta pe stilul de joc al echipei, nu poate pregnant, dar ceea ce transmite, liniile pe care le transmite să fie urmate pe perioada pe care semnează. Ușor, ușor să vezi că sunt niște trepte pe care urcă echipa ta”, a mai spus fostul președinte al echipei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed