Umilinţă totală pentru omul lui Gigi Becali! Mihai Pintilii, făcut praf de rivali: ‘Dacă n-ai licență, nu stai pe bancă!’

Umilinţă totală pentru omul lui Gigi Becali! Mihai Pintilii, făcut praf de rivalii din Superliga. Scandalul antrenorilor fără licenţă PRO are ecouri în continuare. După anunţul celor de la FRF şi rivalii se iau de cei de la FCSB.

Dorit de Gigi Becali după plecarea lui Nicolae Dică, Liviu Ciobotariu dă de pământ cu vicecampioana.

Umilinţă totală pentru omul lui Gigi Becali!

Gigi Becali îl vrea cu orice preţ antrenor pe Mihai Pintilii. Chiar dacă acesta nu are nicio licenţă de antrenor, este tehnicianul echipei. Leo Strizu este doar paravanul cu licenţă. În acest caz, antrenorul lui FC Voluntari, a avut un discurs radical în scandalul licențelor din fotbalul românesc.

După ce Dan Petrescu și-a exprimat clar opinia cu privire la licențele antrenorilor, Liviu Ciobotariu a venit cu un discurs similar. Tehnicianul lui FC Voluntari consideră că Mihai Pintilii sau Marius Croitoru, cele mai mediatizate nume în perioada recentă, nu ar trebui să stea pe bancă în Superliga.

„Pentru mine lucrurile sunt foarte simple. În momentul în care ai licență, poți să stai pe bancă. În momentul în care nu ai licență, nu trebuie să stai pe bancă. Eu așa consider.

În toată lumea pe unde se joacă fotbal, m-am mai interesat și eu, spre exemplu în Germania, Anglia, trebuie licență… nu cred că își au rost astfel de discuții.

Nu am nicio treabă nici cu Mihai Pintilii, nici cu Marius Croitoru, dar ca să stai pe bancă la o echipă de prima ligă, trebuie să ai Licența Pro. Dacă nu ai Licența Pro, nu pot să stai pe bancă. Dacă nu ai permis de conducere, nu te poți urca să conduci o mașină.

Eu am luat-o de jos, am făcut Licența B un an de zile, Licența A un an de zile, am intrat la Pro. Mi-am obținut dreptul oficial de a sta pe bancă. Nu am niciun fel de problemă cu nimeni.

Dacă vrei să reprezinți un club, cum poți sta fără licență? Ah, că există anumite lucruri care se fac și te pune antrenori cu portarii sau orice altceva… mie nu mi se pare normal.

Trebuie să ai licență! Nu vreau să jignesc pe nimeni, nu vreau să intru cu nimeni în polemică. Ați auzit în țările civilizate astfel de polemică? Ai licență, stai pe bancă. Nu ai licență, du-te și învață”, a spus Liviu Ciobotariu într-o conferință de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed