Gigi Becali, dat de gol! Ce fel de relaţie are cu un fost jucător de la FCSB. Acesta a dat cărţile pe faţă

Gigi Becali, dat de gol! S-a aflat ce fel de relaţie are latifundiarul din Pipera cu un fost jucător de la FCSB. Acesta a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre perioada când a evoluat pentru vicecampioană.

Gigi Becali este cunoscut ca un patron care nu are o relaţie prea apropiată cu jucătorii. Puţini dintre ei au linie directă cu şeful de la FCSB.

Gigi Becali, dat de gol!

Gigi Becali este descris şi de către fostul fundaş central al celor de la FCSB, Gabi Tamaş. Acesta a dezvăluit că nu a mai vorbit în ultima perioadă cu patronul celor de la FCSB. Totuşi spune că are o relaţie foarte bună cu latifundiarul din Pipera.

Noul jucător al Concordiei Chiajna s-a înțeles excelent cu Gigi Becali. Spune că a căutat mereu să nu strice relația. „N-am mai vorbit cu dânsul (n.n. cu Gigi Becali – râde). Nu cred că s-a supărat (n.n. că a plecat de la FCSB). Noi am avut o relație foarte bună! Și acum dacă ne vedem, ne salutăm, ne pupăm. Am o relație foarte bună cu dânsul, nu am stricat relația și n-am vrut niciodată asta”, a spus Gabi Tamaș, conform prosport.ro.

Gabriel Tamaş s-a remarcat în străinătate, dar a obținut performanțe notabile și pe plan intern. Are un titlu de campion al României cu FCSB şi a câştigat Cupa României cu Dinamo de trei ori şi o dată cu roș-albaștrii.

La nivel internaţional, Tamaș a câştigat cu echipa Hapoel Haifa Cupa şi Supercupa Israelului. „Pentru mine, FCSB e Steaua! Unde e nea Gigi, e Steaua. De la cine a luat echipa, i-a înmânat-o lui nea Gigi. Asta zic eu, asta e pentru mine. Părerile sunt împărțite. Ce vrei să fac acum? Nu mă interesează ce spune instanța. Ce atâta mare scofală? La interviuri și peste tot, nu ați văzut? Eu tot Steaua le spun. Am prieteni și în partea cealaltă”, a mai spus Tamaș, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed