Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Răzvan Burleanu a râs de şeful de la FCSB. Ce i-a transmis preşedintele FRF

Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Răzvan Burleanu a râs de şeful de la FCSB. S-a aflat ce i-a transmis preşedintele FRF. Latifundiarul din Pipera se va enerva crunt atunci când va afla. Totul a devenit public.

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali. I-a transmis acestuia că se poate înscrie la cursurile Şcolii de Antrenori.

Umilinţă totală pentru Gigi Becali!

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că le dictează antrenorilor echipa, dar şi schimbările. Întrebat despre ce s-ar fi întâmplat dacă FCSB ar fi câștigat titlul în Superligă, Răzvan Burleanu a glumit pe seama subiectului.

„(n.r. gluma că ar trebui desființată Școala de Antrenori dacă ia FCSB titlul) Se pare că nu am fost puși în această situație, iar domnul Becali poate fi unul dintre cursanții Școlii de Antrenori în viitor, dacă își dorește, bineînțeles, asta sub formă de glumă”, a spus președintele FRF.

Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit și despre titlul câștigat de Farul. S-a referit însă şi la FCSB şi CFR Cluj. „FCSB și CFR Cluj sunt două povești diferite. În ceea ce privește FCSB, cu siguranță după acest insucces, conducerea clubului ne așteptăm să aibă capacitatea de a interveni.

Ar putea să modifice probabil abordarea pentru sezoanele următoare, astfel încât să se poată lupta cu adevărat la titlu, pentru că la finalul zilei acesta pare să fi fost obiectivul pentru FCSB în acest an, în timp ce la CFR Cluj cred că clubul trece printr-o perioadă de restructurare. Sunt încrezător că CFR Cluj va avea capacitatea să revină în ceea ce privește performanța sportivă și cea financiară”, a declarat Răzvan Burleanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed