Umilinţă totală pentru Gică Hagi! Anunţul care va declanşa un scandal uriaş. Ce a putut să spună Dumitru Dragomir

Umilinţă totală pentru Gică Hagi! Anunţul care va declanşa un scandal uriaş. S-a aflat ce a putut să spună Dumitru Dragomir după derby-ul dintre Farul şi FCSB, câştigat de către vicecampioană.

FCSB a câștigat contra echipei de la malul Mării Negre, 1-0, după o fază destul de controversată. Lovitură de la 11 metri, dată în minutul 55, pentru Adrian Șut, după un contact avut cu Tudor Băluță.

Umilinţă totală pentru Gică Hagi!

Gică Hagi a avut o ieșire nervoasă după penalty-ul dat de Sebastian Colțescu. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir a declarat la Fanatik că FCSB a câștigat meritat partida.

Fostul președinte al LPF crede că schimbările făcute de Gigi Becali la FCSB sunt mult mai bune decât cele făcute de Gică Hagi. Dragomir a declarat că la partida de duminică seara, Gigi Becali ”a fost un antrenor mai bun decât Hagi”.

”Gigi Becali a fost mai bun antrenori ieri decât Gică Hagi. Păi a câştigat prin schimbările pe care le-a făcut, prin tot. Bine, are şi echipă, dar a făcut schimbările bine. Îl scoteam şi eu pe Compagno la pauză. Nu este pe specificul echipei”, a declarat Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed