Umilință totală pentru echipa Armatei! S-a dezlănțuit în direct. Anunțul care va stârni un mare scandal

Umilință totală pentru echipa Armatei! S-a dezlănțuit în direct. Anunțul care va stârni un mare scandal. Fostul goalkeeper al trupei din Ghencea a făcut o trimitere la felul in care Steaua a sărbatorit 36 de ani de la cucerirea CCE.

Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam (64 de ani), a rămas impresionat de sărbătoarea pe care cei de la Rapid au organizat-o duminică, 25 iunie. Totul cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la fondarea clubului din Giulești.

Umilință totală pentru echipa Armatei!

Fostul goalkeeper al trupei din Ghencea a spus că oficialii Stelei ar trebui să învețe ceva din felul în care rapidiștii au sărbătorit Centenarul. A făcut o trimitere la felul cum Steaua a sărbătorit, în 2022, 36 de ani de la cucerirea CCE.

Mai mulți jucători care au făcut parte din legendara echipă de la Sevilla, printre care Pițurcă, Iovan sau Bumbescu, au fost chemați la pauza meciului cu Unirea Slobozia și au fost premiați pentru performanța reușită.

Duckadam nu a fost atunci prezent la eveniment. „Da, am fost invitat, dar am avut o treabă aici, în Constanța. Dacă a fost mai important acest eveniment personal? Normal, dacă am ales treaba asta, cu siguranță a fost mai important”, a precizat fostul goalkeeper al Stelei.

„Am rămas mască! Îmi scot pălăria în fața celor de la Rapid. Senzațional! Felicitări pentru organizare, pentru inițiativă! Au chemat toți jucătorii, și cei care au jucat cu zeci de ani în urmă.

Sper ca cei de la Steaua să fi învățat ceva și sper să mai trăiesc ziua când se va organiza ceva măcar la jumătatea acestei manifestări și pe stadionul Ghencea”, a declarat Helmut Duckadam, în direct la Digisport.

„La Steaua, da, s-a făcut ceva impresionant. Băieții au fost chemați la pauza meciului cu Slobozia. Au ieșit zece minute, era la ora 12 meciul, pe căldură. Le-au dat o diplomă, o medalie. N-am fost, am zis să ne invite măcar la un restaurant, să mergem cu soțiile, să putem sta jos, să vorbim.

Mi-a plăcut la nebunie ce am văzut la Rapid, încă o dată felicitări tuturor celor care au organizat. Senzațional! Va rămâne un reper pentru toată lumea”, a mai spus „Eroul de la Sevilla.”

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed