Umilinţă totală pentru duşmanul lui Gigi Becali! Nu s-a mai abţinut şi l-a făcut praf în direct: ”Dacă se mai naște unul ca Talpan, îi dă afară și din țară”

Un fost jucător de la Steaua, atac fără precedent la echipa Armatei. Sabin Ilie i-a făcut praf pe șefii de la CSA Steaua, după ce militarii nu pot promova nici în acest sezon.

Fratele lui Adrian Ilie nu a avut milă de Florin Talpan.

Sabin Ilie, atac la echipa Armatei

CSA Steaua nu a putut să promoveze în Superliga nici în acest sezon. A sperat că va face pasul dacă se va modifica legea sportului, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Fratele lui Adrian Ilie nu a avut milă de șefii echipei. Mail mult, acesta spune că nu înțelege de ce FCSB nu poate să joace în Ghencea.

”Dacă se mai naște unul ca domnul Talpan, îi dă afară și din țară (n.r. pe cei de la FCSB). Cine crezi că o să o cumpere pe CSA Steaua? Că ei alerg singuri și ies pe locul doi. Cine cumpără?

Că trebuie să cumperi cu bază sportivă, cu tot, ceea ce înseamnă 60 de milioane de euro. Să dai 60 de milioane să cumperi o echipă de Liga 2? Eu nu văd un viitor, trebuie să se ajungă la o înțelegere cumva.

Stadionul e din bani publici, nu înțeleg de ce să nu joace FCSB acolo? Astea-s răutăți pe care le avem noi, românii. Haideți să facem ceva bun pentru fotbalul românesc”, a declarat Sabin Ilie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed