Florin Talpan s-a dezlănţuit! Scandalul cu fanii echipei Armatei ia amploare: ‘M-au dezamăgit mult’

Florin Talpan s-a dezlănţuit! Scandalul cu fanii echipei Armatei ia amploare: ‘M-au dezamăgit mult’. Este conflictul momentului.

Florin Talpan nu a mai rezistat! Juristul Armatei a vorbit despre conflictul cu fanii echipei din Ghencea.

Florin Talpan iese la atac

Florin Talpan iese la atac! Dușmanul lui Gigi Becali a vorbit despre „războiul” cu fanii din Peluza Sud. Ultrașii militarilor sunt deranjați de aparițiile juristului în spațiul public, iar la meciul cu Gloria Buzău au afișat mai multe bannere cu mesaje împotriva acestuia.

Sursă Foto: Sportbull.ro
Sursă Foto: Sportbull.ro

Acum, Talpan se declară dezamăgit de atitudinea fanilor și anunță că a rupt orice legătură cu aceștia. Totuși, juristul a menționat, pentru Fanatik, că această ruptură nu va afecta munca sa de la Clubul Sportiv al Armatei.

„Nu știu cum vor suporterii să meargă la TAS. Lăsați-mă să mă interesez să văd despre ce e vorba. Cu mine nu a discutat nimeni. Să vedem exact ce vine de la federație și clubul trebuie să ia decizia asta, nu suporterii.

Problema este că decizia este doar a clubului, nu a suporterilor! Eu nu am comunicare cu suporterii pentru că m-au dezamăgit mult în ultimul timp și nu am ce să mai discut cu suporterii. Eu nu sunt un om care să fiu controlabil de unii suporteri de la AS47.

Eu îmi fac treaba pe linia mea, nu am nicio treabă și nu mă subordonez suporterilor. Fiecare să-și vadă de ale lui. Eu am foarte multe dosare și nu am timp de astfel de dispute. Poate va veni o decizie favorabilă din partea federației. De ce să ne gândim atât de departe? Nu ați văzut? Jucăm cu Kosovo, dar România nu recunoaște acest stat. Aici federația ține cont de decizia UEFA”, a spus juristul, pentru sursa menționată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed