Umilinţa supremă la Cupa Mondială 2022! A râs de ei în direct. Spania, ţinta ironiilor

Umilinţa supremă la Cupa Mondială 2022! A râs de ei în direct. Spania a ajuns ţinta ironiilor după ce a fost eliminată de Maroc, la loviturile de departajare. Asta deşi le-au exersat un sezon întreg.

Cupa Mondială 2022 a oferit un adevărat şoc. Spania a plecat acasă încă după meciul din optimi.

Umilinţa supremă la Cupa Mondială 2022!

Eliminarea Spaniei la penalty-uri de la Cupa Mondială 2022 a fost prilej de glume pentru Dumitru Dragomir. Fostul şef al LPF a râs de ei în direct. Spania a pierdut la loviturile de departajare, 0-3. Toți cei 3 executanți au ratat. Pablo Sarabia a trimis în bară, Carlos Soler și Sergio Busquets au șutat slab și au fost blocați de Bono, portarul marocan.

Faptul că niciun spaniol nu a transformat lovitura de departajare l-a amuzat teribil pe Dumitru Dragomir, care a amintit de afirmațiile selecționerului Luis Enrique. „Le-am dat temă jucătorilor să exerseze penalty-urile la cluburi încă de acum un an! Le-am zis să bată cel puțin câte 1.000”, a spus selecţionerul spaniol.

„Am citit declarațiile selecționerului Spaniei, că i-a pus pe jucători să execute lovituri de la 11 metri timp de un an! Asta este râsul omenirii, bă! Rețineți ce vă spune un om bătrân.

Cum să pregătești un an de zile loviturile de la 11 metri și să nu fii în stare să dai una ca lumea? Moralul de competiție mare nu există decât la genii. Uitați-vă la Mbappe, ăsta. Îl doare la pălărie dacă ratează. Râde, jocul pentru el este o bucurie, nu o corvoadă, ca la ceilalți. Inclusiv la Ronaldo e o corvoadă, dar ăsta joacă cu o dezinvoltură…”, s-a întrebat Dragomir, conform gsp.ro.

Spania a fost eliminată la loviturile de departajare și în 2018, la Mondialul din Rusia, chiar de țara-gazdă. Ibericii au transformat atunci 3 penalty-uri atunci, prin Iniesta, Pique și Sergio Ramos.

În sferturile de finală, Maroc va înfrunta Portugalia. Meciul este programat sâmbătă, 10 decembrie, la ora 17:00.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari