Ultrașii care au provocat un scandal uriaș la România – Kosovo, mesaj pentru tricolori. Ce au de gând să facă la meciul cu Elveția

Ultrașii care au provocat un scandal uriaș la România – Kosovo nu vor lipsi de la partida cu Elveția, din preliminariile EURO 2024.

Tricolorii mai au de disputat două partide, cu Israel, în deplasare, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Elveția, acasă, pe 21 noiembrie, de la 21:45.

Ultrașii care au provocat un scandal uriaș la România – Kosovo, mesaj pentru tricolori

Ultrașii din facțiunea „Uniți sub tricolor” nu vor lipsi la meciul cu Elveția din preliminariile EURO 2024.

„La mijlocul lunii viitoare, revenim pe Arena Națională pentru meciul mult așteptat împotriva Elveției, cel care închide grupa și va fi decisiv pentru calificarea la Euro 2024.

Va fi un stadion plin care va vibra prin cântecele peluzei, o atmosferă de zile mari și sperăm ca la final, o sărbătoare generală pe teren și în tribune, momente pe care le-am trăit atât de rar în ultimele decenii.

Biletele sunt deja în vânzare și dispar în ritm alert, așa că ne vedem cu toții acolo, marți (21 noiembrie), pe cel mai mare stadion al țării. Dacă vrei să încurajezi națională împreună cu noi, ne vedem tot în Peluza Sud, sectorul 106. Doar România!”, au transmis cei de la „Uniți sub tricolor”, pe Facebook.

Scandal monstru la meciul cu Kosovo

De-a lungul timpului, ultrașii au provocat o serie de incidente grave, ultimul, la meciul cu Kosovo. Partida a fost întreruptă minute bune după ce au afișat un banner pe care scria „Kosovo e Serbia”. Tricolorii au fost sancționați, iar la meciul cu Andorra suporterii nu au avut acces pe Arena Națională.

Echipa pregătită de Edi Iordănescu este pe pimul loc în grupa I din preliminariile EURO 2024, cu 16 puncte în 8 meciuri disputate. Elveția este de doi, cu 15 puncte. Israel este pe trei, dar are două meciuri mai puțin jucate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed