Nicuşor Stanciu rupe tăcerea! Dezvăluiri incendiare despre scandalul de la meciul cu Kosovo. Tricolorul le ia apărarea ultraşilor români

Nicuşor Stanciu rupe tăcerea! Au apărut dezvăluiri incendiare despre scandalul de la meciul cu Kosovo. Tricolorul le ia apărarea ultraşilor români.

Stanciu (30 de ani), căpitanul selecționatei României, a vorbit despre incidentele petrecute în timpul partidei cu Kosovo, scor 2-0.

Acel meci a fost întrerupt timp de circa 50 de minute, asta deoarece membrii grupării „Uniți sub Tricolor” au scandat mesajul „Kosovo e Serbia”.

Nicolae Stanciu rupe tăcerea

Ca urmare a incidentului, UEFA a decis ca la meciul României cu Andorra, de pe 15 octombrie, să poată asista doar copii cu vârste de sub 14 ani. Pe lângă asta, FRF a primit o amendă de 52.000 de euro.

Nicolae Stanciu le-a luat apărarea ultrașilor, despre care spune că au fost alături de tricolori în toate partidele lor din deplasare.

„Nu putem controla ce fac fanii, dar până la urmă grupul acela al suporterilor, «Uniți sub Tricolor», a fost singurul care a venit peste tot, în orice deplasare, și în Feroe, și în Islanda, peste tot. Niciodată nu am simțit că jucăm în deplasare, i-am auzit, au fost aproape de noi. Nu mă apuc eu să îi critic, sunt lucruri pe care noi, fotbaliștii, nu le putem controla.

Faptul că jucăm fără suporteri cu Andorra poate fi un dezavantaj, dar dacă vor avea voie copiii să vină la meci, indiferent câți vor fi, va fi o bucurie pentru noi să-i vedem în tribună. Sunt sigur că vor fi foarte gălăgioși.

Vorbeam cu atacantul kosovarilor, Muriqi. Înțelegea că nu putem controla noi ce se întâmplă în tribună, la fel cum nici ei, în Kosovo, nu au putut controla faptul că nu ne-am auzit imnul, am fost huiduiți și numiți «țigani».

De câte ori am fost făcuți «țigani», trebuia să ieșim de pe teren de 30-40 de ori, dar noi nu am făcut niciodată mare scandal din cauza asta.

Când am revenit pe teren, voiau și ei, voiam și noi să câștigăm meciul mai mult decât oricând. Ei erau mai motivați să ne bată la noi acasă, după cele întâmplate. Iar noi la fel”, a spus Stanciu, conform Fanatik.

Nicolae Stanciu: „Ne dorim ca până la meciul cu Elveția să fim calificați”

Mai apoi, mijlocașul de la Damac a spus că speră ca naționala României să obțină calificarea la EURO 2024.

„Toți suntem conștienți că astea sunt cele mai importante meciuri. Nu putem să ne gândim că avem sau nu fani cu Andorra, trebuie să câștigăm meciurile și să ne îndeplinim obiectivul.

Ne dorim ca până la meciul cu Elveția să fim calificați, să avem o sărbătoare atunci. Cu siguranță stadionul va fi plin chiar dacă meciul va fi decisiv sau vom fi calificați deja.

Dacă vom lua cele 6 puncte cu Andorra și Belarus, cu siguranță meciul din Israel va fi decisiv. Ei au un program mai complicat în octombrie, dar la cum e clasamentul, cel mai probabil e să jucăm acolo meciul decisiv. Se vede că Israelul este o echipă închegată, dar nu ar trebui să ne temem de ei. Cred că suntem două naționale de valori apropiate”, a mai transmis Nicolae Stanciu, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed