Tricolorul sărit din schemă de Edi Iordănescu rupe tăcerea! Anunţul făcut după ce nu a fost convocat la EURO 2024. Totul a devenit public

Tricolorul sărit din schemă de Edi Iordănescu rupe tăcerea! Anunţul făcut după ce nu a fost convocat la EURO 2024. Totul a devenit public. Florin Tănase tocmai a vorbit despre decizia selecţionerului.

Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Florin Tănase în lotul preliminar pentru EURO 2024. Era o şansă uriaşă pentru jucătorul care a rămas fără echipă.

Tricolorul sărit din schemă de Edi Iordănescu rupe tăcerea!

Florin Tănase a purtat o nouă rundă de negocieri cu Gigi Becali. Fotbalistul a spus că în maximum două săptămâni îi va da un răspuns final finanțatorului, mai ales că vineri, 14 iunie este programată reunirea.

La un moment dat, Tănase a fost întrebat și despre echipa națională, mai ales că Edi Iordănescu nu l-a inclus în lotul pentru EURO 2024. ”Da, se apropie (n.r. – EURO 2024). Și?”, a spus acesta.

Chestionat ce șanse au tricolorii și dacă vor ieși din grupe, jucătorul a replicat: ”Da, mai e puțin. O să vedem când va începe”.

Pentru că tot evita subiectul, internaționalul român a fost întrebat dacă se mai gândește la națională. ”La ce să mă gândesc? Bine, ai dreptate că pe 7 (n.r. iunie) se pune lotul, nu?”, a mai spus Florin Tănase, aflat la palatul lui Becali, din București.

Naţionala va avea parte de o grupă infernală la turneul final din Germania. Tricolorii vor debuta împotriva Ucrainei, echipă venită din barajele de Liga Naţiunilor. Apoi, vor mai avea două partide, cu Belgia şi Slovacia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed