Vestea momentului despre tricolor! Mutarea venită înaintea EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre tricolor! Mutarea venită înaintea EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Este vorba despre unul dintre oamenii care au fost selecţionaţi în lotul preliminar pentru turneul final din Germania.

Unul dintre tricolorii lui Edi Iordănescu şi-au decis viitorul. Este vorba despre fundaşul central, Adrian Rus.

Vestea momentului despre tricolor!

Totul s-a decis chiar înaintea EURO 2024. Unul dintre jucătorii naţionalei lui Edi Iordănescu este la un pas de o mutare importantă. Împrumutat de la Pisa pentru un an, Adrian Rus are toate șansele să continue la Pafos FC, locul 4 în prima ligă din Cipru, conform gsp.ro.

Fundașul de națională a avut un sezon bun după schimbarea pe care a făcut-o în august și va fi în lotul turneului final din Germania. Transferat în vara lui 2022 de către Pisa, de la Fehervar, nu s-a adaptat în Italia. Apoi, a ales să-şi continue cariera în Cipru.

Cei de la Pafos FC vor să achite un milion de euro pentru transferul lui Adrian Rus. Este vorba despre clauza stipulată în contractul de împrumut. Clubul înființat în 2014 a ajuns la un acord verbal cu jucătorul.

Fundașul utilizat și în banda dreaptă de către antrenorul Juan Carlos Carcedo a cucerit cupa cu echipa la care mai evoluează și Vlad Dragomir, în fața Omoniei Nicosia. Ambii români au fost integraliști. Pafos va fi cap de serie în turul 1 al preliminariilor Europa League.

De-a lungul carierei, Rus a mai jucat la Olimpia Satu Mare U19, Fehergyarmat, Balmazujvaros, Puskas Akademia, Sepsi, Vidi FC și Fehervar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed