Planul uriaş al tricolorului lui Edi Iordănescu! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea EURO 2024. Obiectivul tricolorilor în Germania

Planul uriaş al tricolorului lui Edi Iordănescu! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea EURO 2024. Obiectivul tricolorilor în Germania. Unul dintre oamenii de bază ai selecţionerului a dat cărţile pe faţă.

Edi Iordănescu a calificat România la EURO 2024, dar nu vrea să se oprească aici. Marius Marin visează la o calificare dincolo de grupe.

Planul uriaş al tricolorului lui Edi Iordănescu!

Mijlocaşul Marius Marin, ajuns printre primii în cantonamentul de la Mogoşoaia, spune că debutul său în tricoul naţionalei, la Under 21, l-a motivat în carieră. Atunci, în octombrie 2019, a văzut cartonaşul roşu după doar 56 de secunde. Este pregătit să facă şi „treaba murdară”, pentru ca România să câştige.

„De abia aşteptam momentul revenirii la naţională, aici mă simt ca acasă. După acel meci, eram cu părinţii, eram distrus. Îmi doream mult să joc la naţională, am luat roşu după un minut jumate. Chiar am zis că acela să fie punctul de pornire şi uite aşa s-a întâmplat, mulţumită lui Dumnezeu.

România a avut în această campanie unitate şi spirit de echipă. Nu ştiu dacă voi marca pentru naţională, cea mai mare mândrie a fost să joc, darmite să marchez. Sper să fac eu treaba murdară, să zic aşa, numai să facem o figură frumoasă şi să adunăm puncte şi să trecem de grupe la Euro”, a declarat Marius Marin, conform frf.ro.

Marin regretă accidentarea lui Olimpiu Moruţan şi absenţa acestuia de la EURO 2024. „Suntem prieteni foarte buni, ştiu că îşi dorea foarte mult să vină la naţională. Ştiu că va reveni mai puternic”, a mai spus mijlocaşul.

Singurul cuvânt pe care Marin îl ştie în limba germană este Danke. Echipa naţională a României va susţine două meciuri amicale înaintea participării la EURO 2024. Jucăm împotriva Bulgariei, pe 4 iunie, de la ora 21.30, şi împotriva Liechtenstein în 7 iunie, de la ora 21.00. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed