Tragedie cumplită pe stadion! A decedat chiar în timpul meciului. Nu a avut nicio şansă

Tragedie cumplită pe stadion! A decedat chiar în timpul meciului. Nu a avut nicio şansă. Totul s-a întâmplat în Argentina, la meciul celor de la River Plate. A căzut din tribună şi nu a mai avut nicio şansă. A încetat din viaţă pe loc.

Tragedie cumplită în Argentina. Un suporter al echipei River Plate a murit, după ce a căzut de pe o tribună de pe stadionul Monumental din Buenos Aires.

Tragedie cumplită pe stadion!

În urma acestei nenorociri, meciul din campionat a fost anulat. Tragedia s-a produs sâmbătă pe Estadio Monumental din Buenos Aires, în timpul meciului de campionat dintre River Plate şi clubul Defensa y Justicia. „Un fan a căzut din tribuna Sivori Alta şi a murit pe loc. Serviciul medical a sosit imediat la faţa locului, la fel ca şi poliţia şi diferite agenţii de securitate”, a precizat clubul într-un comunicat.

„Tribuna unde defunctul avea abonament era la 90% din capacitate. În momentul căderii, nicio terţă persoană nu intervenise. De asemenea, s-a constatat că nu exista nicio situaţie violentă în tribună sau în jurul lui”, se arată în comunicat.

Meciul a fost suspendat după 26 de minute, iar locul a fost evacuat în urma incidentului. River Plate, în prezent pe primul loc în clasament, a precizat că agenţiile de securitate şi unitatea fiscală specializată în evenimente de masă au demarat anchete.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed