Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă în timpul concursului. Nu a mai avut nicio şansă

Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă în timpul concursului. Nu a mai avut nicio şansă. Este vorba despre un tânăr sportiv din Marea Britanie. Acesta a decedat în timp ce participa la secțiunea de înot a unui triatlon.

Tragedia cumplită s-a petrecut în faţa a câteva sute de oameni. Martorii au luat parte îngroziți la scenele șocante.

Tragedie cumplită în sport!

Tragedia s-a petrecut la Triatlonul Swansea. Organizatorii au anunţat decesul. Poliția din Țara Galilor, Serviciul de Ambulanță din Țara Galilor, Ambulanța St John, voluntarii și membrii publicului au încercat să ajute la fața locului.

Din păcate, pentru tânărul sportiv, nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat mort, în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a îl salva. Triatlonul Trinity Saint David Swansea de la Universitatea din Wales este unul dintre cele mai importante triatlonuri din țară, conform mirror.co.uk.

„Cu inimile grele confirmăm decesul unui atlet în timpul concursului de înot a triatlonului de astăzi. Cele mai sincere condoleanțe familie”, a declarat Activity Events Wales.

Mulți au lăsat mesaje de condoleanțe după ce au auzit de moartea sportivului. „Aceasta este o veste îngrozitoare. Condoleanțe întregii familii a sportivului”, „Sunt întristat să aud această veste îngrozitoare, gândurile mele se îndreaptă către familia și prietenii sportivului”

Aproximativ 1.500 de persoane erau așteptate să participe astăzi la eveniment, care a inclus o probă de înot de 750 m, o cursă cu bicicleta de 20 km și un maraton de alergare de 5 km.

O tragedie similară a avut loc în iunie 2019. Atunci, Wil Sern Ong, în vârstă de 21 de ani, s-a prăbușit la câțiva metri de linia de sosire la semimaratonul Swansea. A murit ulterior în spital.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed