Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 30 de ani. Decesul campionului, învăluit în mister

Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 30 de ani. Decesul campionului, învăluit în mister. Este vorba despre un sportiv care a marcat istoria sportului pe care l-a practicat.

Tragedie cumplită în lumea sportului. S-a stins din viaţă jucătorul de golf, Grayson Murray. Acesta a reuşit să câştige de două ori PGA Tour. Acum, a decedat la vârsta de doar 30 de ani.

Tragedie cumplită în sport!

Sportivul se retrăsese vineri de la un eveniment din cauza unei afecțiuni medicale, conform BBC. Jucătorul de două ori câștigător al turneului se retrăsese vineri, din cauza unei boli, de la evenimentul Charles Schwab Challenge din această săptămână. Asta după ce a jucat 16 găuri din runda a doua.

„Am fost devastați să aflăm – și avem inima frântă să împărtășim – că Grayson Murray a decedat în această dimineață”, a declarat sâmbătă comisarul PGA Tour, Jay Monahan.

„Nu mai am cuvinte. Turneul PGA este o familie, iar atunci când pierzi un membru al familiei tale, nu mai ești niciodată la fel. Îl plângem pe Grayson și ne rugăm pentru alinare pentru cei dragi lui”, a mai spus Monahan, conform sursei citate.

Încă nu a fost precizată cauza morții. Graayson Murray a câștigat trei campionate mondiale de juniori consecutive între 2006 și 2008. S-a calificat pentru PGA Tour în 2016 – 17 la vârsta de 22 de ani și a câștigat primul său titlu în 2017 cu victoria la Barbasol Championship. Acest lucru i-a oferit o scutire în circuit până în 2019 și a recâștigat un loc în circuit în acest sezon.

A câștigat al doilea titlu din carieră cu victoria la Sony Open din Hawaii, care l-a dus la cea mai bună clasare din carieră, 46 în lume.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed