Tragedie cumplită în lumea fotbalului! A decedat la doar 30 de ani, după ce stadionul a fost lovit de un fulger. Mai multe persoane au fost rănite

Tragedie cumplită în lumea fotbalului. A decedat la doar 30 de ani, după ce stadionul a fost lovit de un fulger. Mai multe persoane au fost rănite. Este vorba despre antrenorul Jordan Denneulin, care a murit, după ce un fulger a lovit stadionul Gabriel-Péri din Courrières.

Alte 13 persoane au suferit răni minore, una fiind transportată la spital acuzând dureri în piept și dureri de cap.

Tragedie cumplită în lumea fotbalului!

Un fulger a lovit stadionul Gabriel-Péri din Courrières, Franța, iar antrenorul Jordan Denneulin a murit. În acel moment, pe stadion se desfășura un antrenament.

Fulgerul a lovit stadionul într-un „episod brutal și brusc de furtună” care a început joi seara, anunță Prefectura Pas-de-Calais.

Un bărbat care acuza dureri în piept a fost transportat la spital, iar alte 12 persoane au fost rănite ușor, suferind arsuri, cefalee sau traumatism la gleznă, potrivit 20minutes.fr.

Primarul orașului spune că antrenamentul a început pentru că vremea era „caldă și frumoasă”, da apoi „vremea s-a înrăutățit cu o viteză incredibilă”.

Fotbaliștii au fugit la vestiare, însă unii au fost loviți de fulger și aruncați la pământ.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed