Tragedie cumplită în România! Soția lui Iosif Rotariu a încetat din viaţă. A fost răpusă de o boală cumplită

Tragedie cumplită în familia lui Iosif Rotariu. Soția fostului mare fotbalist s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Dana a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mult timp.

Rotariu i-a fost aproape până în ultima clipă și printre lacrimi a spus care au fost ultimele cuvinte ale soției sale.

Durere cumplită în familia lui Iosif Rotariu

Dana a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, a murit la vârsta de 60 de ani. Tragedia s-a petrecu duminică, 26 mai, la ora 04:00 dimineața.

În vara anului trecut, i-au fost extirpate două tumori la colon, însă la puțin timp după intervenție veștile nu erau deloc bune.

Iosif Rotariu, care i-a fost aproape până în ultima clipă, și-a găsit cu greu cuvintele și a dezvăluit că aceasta a murit în somn. Cu o seară înainte, Dana l-a rugat să aibă grijă de copii.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit Click.ro.

Dana și Iosif Rotariu au adoptat o fetiță, Kassandra. Micuța a suferit zeci de operații după ce a fost mutilată de bunică. Au mai adoptat un băiat, Cristian, care are diabet de la vârsta de 3 ani. Cei doi mai au o fiică, Romina și un băiat Roberto.

„Din păcate viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi.
Sincere condoleanțe familiei Rotariu.
Drum lin către stele doamna Dana!”, a fost mesajul postat de Poli Timișoara.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed