Tragedia momentului în sport! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. Milioane de oameni l-au văzut / Foto

Tragedia momentului în sport! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. Milioane de oameni l-au văzut. Era o figură uriaşă a sportului mondial. Din păcate, tocmai a devenit oficial decesul său.

Este doliu uriaş în lumea sportului. Un arbitru de legendă din box s-a stins din viaţă la 85 de ani.

Tragedia momentului în sport!

Arbitrul american de box Mills Lane, care s-a aflat în ring la celebrul meci Mike Tyson – Evander Holyfield, din 1997, a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani, a anunţat Nevada Boxing Hall of Fame.

“Nevada Boxing Hal of Fame plânge decesul marelui arbitru Mills Lane”, se arată pe site-ul Nevada Boxing Hall of Fame.

Fostul arbitru a murit la Reno. El era căsătorit şi avea doi copii. Lane, fost puşcaş marin şi pugilist, era cunoscut pentru celebrul îndemn rostit înaintea meciurilor: “Let’s get it on!”. Arbitru respectat, el a devenit celebru fiind a treia persoană din ring la meciuul Tyson – Holyfield din 1997, la care Tyson a fost descalificat pentr că a muşcat urechea stângă a adversarului său.

Mills Lane a fost arbitru şi la meciul de 89 de secunde din 1995, de la Las Vegas, dintre Tyson şi Peter McNeeley, la care acesta din urmă a fost descalificat pentru că managerul său a sărit în ring.

Licenţiat în drept, Mills Lane a fost şi procuror şi judecător. Palatul justiţiei din Reno îi poartă numele. Lane a fost şi protagonistul unui reality show, “Judge Mills Lane”, emisiune care a avut patru sezoane, încheindu-se în 2001.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari