Trădarea supremă în familia unui fost tricolor! Soţia jucătorului a spus clar. Va susţine Ucraina la EURO 2024 / Foto

Trădarea supremă în familia unui fost tricolor înainte de startul turneului final din Germania! Soţia jucătorului a spus clar ce favorită are. Aceasta va susţine Ucraina la EURO 2024.

Un fost tricolor a vorbit despre situația în care se află la acest Campionat European. Soția sa este din Ucraina și nu va susține România în confruntarea dintre cele două. Astfel cei doi se pot declara rivali.

Trădare supremă în familia unui fost tricolor!

România va debuta la EURO 2024 contra Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00.
Răzvan Raț, fostul căpitan al naționalei, a vorbit despre participarea la turneul final. Acesta a fost întrebat pe cine va susține soția sa, Julia, în confruntarea de luni și a răspuns fără să stea pe gânduri:

„(n.r. Soția ta e ucraineancă, cu cine ține?) Cu ei (n.r. râde)! De asta spun că presiunea este una foarte mare, simți altfel, nu îți permiți să greșești, lucrurile se schimbă, până la începerea meciului, dacă ai dat-o la ei, s-ar putea să fie…și mai ales la primul meci.

Nu avem adversar ușor, am văzut Ucraina-Germania, am văzut multe ocazii din partea Germaniei, dar joc destul de bun. Jucători care au valoare. Și atunci, presiune mare… s-ar putea să te pună adversarul în anumite situații, exact ca aia, în calificări, ca și cum ai cânta în duș. Și la EURO ca și cum ai cânta pe scenă”, a afirmat Răzvan Raț, pentru iamsport.ro.

Julia este din Ucraina, dar s-a stabilit în România în urmă cu mai mulți ani, alături de soțul ei. Cei doi s-au cunoscut Donețk, acolo unde fostul fundaț stânga a evoluat în perioada 2003-2013 și s-au căsătorit în 2007.

Raț s-a retras din fotbal în anul 2018. În 113 meciuri jucate pentru naționala României, Raț a înscris de două ori. Fostul fotbalist are două prezențe la turnee finale continentale, la Euro 2008 și la Euro 2016.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed