Dennis Man are tupeu! Anunţul tricolorului înaintea EURO 2024. Nici Valentin Mihăilă nu s-a lăsat mai prejos

Dennis Man, atacantul celor de la Parma, are tupeu! Anunţul tricolorului vine chiar înaintea startului EURO 2024. Nici Valentin Mihăilă nu s-a lăsat mai prejos și nu a ezitat să facă declarații.

Dennis Man împreună cu restul colegilor de la echipa națională, așteaptă startul turneului final din Germania. Jucătorii sunt optimiști și spun că nu se vor da bătuți în fața adversarilor din grupă.

Dennis Man are tupeu!

Românii vor să fie surpriza la EURO! „N-am venit să plecam repede acasă„, e mesajul fotbaliştilor lui Iordănescu. Lotul convocat este pregătit la cote maxime și vor arăta cel mai bun fotbal în Germania.

Grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia nu-i sperie pe fotbaliştii naţionalei, care au energie și pregătire suficientă să se lupte parte în parte cu toate trei.

„Ucraina, care e la al patrulea European consecutiv, Slovacia e la al treilea consecutiv, Belgia… nu mai vorbesc„, a spus Edi Iordănescu.

„Nu ne este frică, mergem să luptăm, să câștigăm și vor fi meciuri tari„, a precizat Denis Alibec, conform as.ro.

„Nu știu dacă suntem favoriți sau nefavoriți, pentru mine meciurile la un turneu final sunt care pe care„, a declarat şi Valentin Mihăilă.

Românii vor să fie surpriza Europeanului din acest an. Echipa națională va lupta până în ultimul moment cu fiecare adversar.

„De asta mergem, nu mergem să plecăm acasă„, a fost mesajul lui Alibec.

„Vom face o surpriză frumoasă”, a transmis şi Marius Marin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed