S-a decis soarta lui Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu tricolorul după EURO 2024. Englezii au dat verdictul

Radu Drăgușin nu are sorți de izbândă în tricoul celor de la Tottenham! De când a fost transferat în Anglia, iarna trecută, stoperul a încercat din răsputeri să se afirme în ochii antrenorul Ange Postecoglou, însă lipsit de succes. Nu a putut să-i fure titularizarea lui Micky Van de Ven.

Ledley King, fostul fundaș al lui Tottenham, i-a oferit un sfat prețios lui Radu Drăgușin. Pentru a se asigura că potențialul românului nu rămâne neexploatat, acesta vrea ca tricolorul să facă tot posibilul pentru a prinde un transfer, cel puțin sub formă de împrumut, la o altă echipă, la scurt timp după EURO.

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin!

Presa engleză susține că Drăgușin regretă, acum, alegerea sa de a respinge oferta celor de la Bayern Munchen.

Ledley King a lăudat cu desăvârșire evoluțiile olandezului care continuă să facă furori pe postul internaționalului român. Prestațiile lui Micky Van de Ven în tricoul celor de la Tottenham aproape că au distrus orice șansă de titularizare pe care ar fi putut să o aibă Radu Drăgușin.

Fostul fundaș al londonezilor este de părere că viitorul lui Drăgușin la Spurs este compromis. Stoperul va trebui să aleagă: să își accepte locul pe banca de rezerve sau să facă tot posibilul pentru a materializa un transfer, după turneul final din Germania.

Van de Ven a devenit favoritul suporterilor lui Spurs. A obținut din partea acestora titlul de jucătorul sezonului 2023/2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed