Thriller roș-albastru pe Național Arena! FCSB a condus până în prelungiri, Farul a dat lovitura de grație cu autogol și gol în două minute

Cum ar spune cronicarii pe rit vechi, FCSB și Farul au făcut o bună propagandă fotbalului. Și cum altfel să fi fost? Statistica o anunța: FCSB și Farul, echipe din plutonul fruntaș, au în medie câte 13 șuturi expediate pe spațiul porții în fiecare meci.

Iar în prima repriză, doar golul a lipsit. A fost ritm, au fost ocazii, a fost și o bară a lui Louis Munteanu în minutul 35.

Și a venit pauza. Iar de la vestiare au ieșit  și unii, și alții mai cu chef și mai cu vână. Lui Pintilii i-a ieșit mișcarea. L-a scos pe Edjouma și l-a băgat pe Florinel Coman, care după nici două minute, l-a găsit perfect pe Andrei Cordea. Iar cel mai în formă atacant al vicecampioanei a deschis scorul, cu acordul VAR-ului.

Dar în minutul 56, Denis Alibec a scos din joben o bijuterie. A executat superb o lovitură liberă, cu stângul, și a deranjat păianjenul din poarta lui Târnovanu.

S-au bucurat elevii lui Gică Hagi doar trei minute de egalare. Pentru că Mihai Popescu l-a faultat pe Cordea în careu. Iar Andreea Compagno a transformat în gol lovitura de la 11 metri în minutul 59.

FCSB a mai înscris și în minutul 71, prin Octavian Popescu, dar VAR-ul l-a anulat. Când probabil nu mai credea nici Hagi, meciul s-a încins în prelungiri. Dawa a faultat în postură de ultim apărător și a fost eliminat.

Iar Farul a atacat furibund. A ieșit mai întâi un autogol al lui Omrani în minutul 90+4, după o bâlbă în lanț. Și după nici 2 minute, Borza a reușit să închidă tabela la un uluitor 2-3.

Farul trece pentru o noapte măcar din nou pe primul loc. Iar FCSB rămâne sub linia podiumului, la un punct de Rapid.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Farul: Aioani – Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Nedelcu, Artean – Alibec, L. Munteanu, Grameni
Rezerve: Buzbuchi – Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa
Antrenor: Gheorghe Hagi

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed