Cea mai proastă veste pentru Gigi Becali! Rivalii au făcut front comun împotriva celor de la FCSB. Cum a fost surprins Dan Şucu / Foto

Cea mai proastă veste pentru Gigi Becali! Rivalii au făcut front comun împotriva celor de la FCSB. S-a aflat cum a fost surprins patronul celor de la Rapid, Dan Şucu. Imaginea a devenit iemdiat virală.

Gigi Becali are de ce să se teamă. Doi dintre patronii rivalelor din Superliga au făcut front comun. este vorba despre Dan Şucu şi Neluţu Varga.

Cea mai proastă veste pentru Gigi Becali!

Neluțu Varga și Dan Șucu s-au împăcat spre disperarea lui Gigi Becali. Patronii de la CFR Cluj şi Rapid s-au atacat în momentul în care afaceristul a preluat 50% din acțiunile de la Rapid. Acum, cei doi au dat-o la pace

După ce Neluțu Varga i-a invitat pe liderii galeriei Rapidului la meciul jucat de CFR Cluj cu FCSB pe Arena Națională, acum a venit rândul lui să fie invitat la un meci al Rapidului.

Patronul celor de la CFR  Cluj a fost invitat la partida jucată de Rapid cu U Cluj pe „Cluj Arena”. Afaceristul care o finanțează pe CFR Cluj a urmărit partida împreună cu Dan Șucu de la loja rezervată oficialilor din Giulești.

Cei doi au avut ocazia să stea față în față datorită lui Gigi Corsicanu. Fostul lider al galeriei Rapidului are o relație specială cu Neluțu Varga. Pe lângă faptul că au văzut meciul U Cluj – Rapid împreună, Dan Șucu și patronul campioanei României s-au fotografiat împreună.

„Neluțu Varga a fost alături de noi la meciul cu U Cluj!”, a scris Gigi Răducan pe pagina sa de Facebook. Alături a adăugat duoă fotografii în care apar Dan Șucu și Neluțu Varga.

În mai 2022, când Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile clubului Rapid București, afaceristul a lansat un atac brutal la adresa lui Neluțu Varga. „Modelul de business de la CFR Cluj nu-l înțeleg deloc. Nu știu ce e de înțeles. Nu-l cunosc pe patronul de acolo, dacă era proeminent business-ul de acolo…

N-am auzit de dânsul ca om de afaceri, nu m-am intersectat cu el în mediul de afaceri. Dar poate o exista și nu știu eu… Dacă CFR a luat de 5 ori consecutiv, probabil vor lua și alții la fel, de 6-7 ori. Nu cunosc prea mulți oameni din fotbal”, a declarat Dan Șucu, la prezentarea sa oficială în Giulești.

Răspunsul lui Neluțu Varga a venit rapid. „Îi transmit domnului Șucu că până să ajungă la performanța clubului CFR mai este mult. N-am înțeles reacția lui. Probabil i s-a urcat la cap, de la “Imperiul Cățelușilor” ca este “leu”, dar nu este așa.

Dânsul n-a demonstrat nimic în sport, deocamdată. La sport trebuie să demonstrezi prin performanțe, nu să vorbești. Nu prin “speech” ajungi campion, ci prin multă muncă. Mai are mult până să ajungă la investițiile noastre. Cu tot respectul pentru clubul Rapid”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed